Hyr ut i unik villa

28 december 2022

Fastighetsbolaget Tosito har skrivit hyreskontrakt med bolaget PacsOn i Jönköping. Kontorslokalen som ligger i fastigheten Disponentvillan är cirka 750 kvm och ligger på Munksjöområdet i centrala Jönköping. PacsOn flyttar in på hela övervåningen samt delar av disponentsvillans entréplan. På markplan finns sedan tidigare restaurangen Lyckta dörrar.

Disponentvillan stod färdig 1892 åt delägaren till Munksjöpappersbruk Knut Ottonin och hans familj. Under Ottonins tid som ledare blev Munksjö Nordens största pappersbruk i sin kategori. Lokalen renoveras i tidstypisk stil för att bevara charmen och historian i lokalen. PacsOn flyttar in 1 september 2023.

- Vi ser fram emot att flytta in i denna unika och fina byggnad där vi kommer att trivas. Det blir en av höjdpunkterna under 2023 för oss på PacsOn AB och PacsOn Väst i Jönköping,  säger Anders Dahl, VD PacsOn AB.  


- Vi är väldigt glada över att PacsOn har valt oss på Tosito som hyresvärd. De flyttar till ett unikt hus med historiska och charmiga lokaler. Vi önskar dem stort lycka till i sina nya lokaler och varmt välkomna säger Tommy Fritz, VD Tosito.  

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.