Hyr kontor på Limhamn

18 december 2018

Hela området i Limhamns läge håller på att utvecklas. Kontor, handel, bostäder, parker och stråk ska ta plats alldeles vid havet. NCCs bidrar med Bryggan, ett Multihus som ligger i navet av Limhamn och utvecklas med social hållbarhet i fokus. Och det finns fortfarande chans att hyra in sig.

Multihus.jpg
Bild: NCC

Multihuset Bryggan kommer att innehålla det mesta; ett yttre lager av bostäder, kontor, handel och service samt en kärna bestående av ett parkeringshus. Till det lägger NCC en förskola med gård uppe på taket.

Flera aktörer har redan tecknat upp sig på lokaler i huset, såsom Coop, Apcoa, Region Skåne, Apoteket och Malmö Stad Förskoleförvaltningen. Men fortfarande finns det chans att hyra in sig, de lediga kontorsytorna kan delas upp i mindre ytor från 90 kvm.

Parkeringshuset, som utgör byggnadens kärna, sträcker sig genom huset från källarplan till och med våning fem. P-huset kläs in med kontor på norr- och sydsidan och med bostäder i väster.

I Multihuset Bryggan på Limhamn finns alla förutsättningar för dig som hyresgäst att arbeta klimatklokt. Här mäts till exempel el, värme och kyla individuellt. Den höga tekniska standarden ger låga driftskostnader, flexibla lokaler och ett gott inomhusklimat. Likaså innebär miljöcertifieringen att inomhusmiljön är hälsosam för dig och dina kollegor. En flytt hit är ett positivt ställningstagande för hållbarhetsfrågor, vilket stärker varumärket.

Det kommer att synas att kvarteret innehåller många olika funktioner. Fasaderna ger uttryck för innehållet och ge en naturlig variation. Planerad inflyttning i huset är årsskiftet 2019/2020, när också förskolan väntas öppna.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.