Hyr 950 kvm av Stena

29 november 2022

Stena Fastigheter har tecknat hyresavtal med vårdkoncernen Atleva Specialistvård på Brahehus 1 i centrala Malmö om 950 kvm.

atleva webben.jpg
Stena Fastigheter har tecknat hyresavtal med vårdkoncernen Atleva Specialistvård på Brahehus 1 i centrala Malmö.

Atleva startade sin verksamhet i Malmö 2013 och har tidigare suttit på Baltzarsgatan men expanderar nu genom sin flytt till Brahehus 1 på Regementsgatan 35.

Det är inte så enkelt att hitta bra lokaler för vård, men det har vi verkligen gjort nu.

– Det är inte så enkelt att hitta bra lokaler för vård, men det har vi verkligen gjort nu. Genom flytten till moderna och ändamålsenliga lokaler har vi kunnat stärka vårt kunderbjudande väsentligt. Förutom att vi utökar vår handkirurgiverksamhet kommer vi även erbjuda fotkirurgi, säger Ulrika Olbe, koncern vd för Atleva specialistvård.


– Det bästa med lokalerna är att de är så ljusa, rymden och att vi fått till optimal planering av ytan som bidrar till bra patientflöden. Här trivs både vi och patienterna, säger Sarah Sannemalm, operativ chef för koncernen Atleva.

Placeringen vid Fridhemstorget har visat sig vara särskilt bra då många patienter kommer med bil från hela södra Sverige och det är enkelt att hitta hit och gott om parkeringsplatser i området.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Atleva till våra lokaler här på Fridhemstorget. Lokalerna har även tidigare innehållit vårdverksamhet men har totalrenoverats för att skapa de bästa förutsättningarna för Atlevas verksamhet, säger Kasia Ljungberg, fastighetschef för kommersiella, Stena Fastigheter Malmö.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.