Hufvudstaden fyller på i Bibliotekstan

7 mars 2024

Under våren 2024 öppnar skovarumärket Icebug en butik om ca 80 kvadratmeter på Norrlandsgatan 10 i Bibliotekstan, det blir varumärkets första fristående butik i Stockholm.

Bild: Hufvudstaden
Bild: Hufvudstaden

 Icebug är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på skor för aktiviteter utomhus och i vinterförhållanden.

Icebug grundades 2001 av mor och son Eliza Törnkvist och David Ekelund. Deras affärsidé var att göra pålitliga och välgreppande skor för att fler skulle ges möjligheten att vara ute i naturen. Tack vare sin unika produkt blev Icebug snabbt etablerat som ett pålitligt varumärke inom skovärlden, känt för sina innovativa teknologier och högpresterande skor. 

- Vi ser fram emot att kunna erbjuda Stockholm riktigt lyxiga Icebug-produkter i vår första egna butik i Bibliotekstan! Och med "lyx" menar jag produkter som är schysst tillverkade, med hänsyn till människor och miljö. Butiken kommer också fungera som något av en klubbstuga för alla som söker rika naturupplevelser i vår svenska natur, säger David Ekelund, VD Icebug.

 

- Vi är mycket glada över att Icebug valt att etablera sin första butik i Stockholm i vår fastighet i Bibliotekstan. Icebug blir ett välkommet tillskott och kompletterar befintligt utbud inom sport och fritid väl, säger Emanuel Westin, Chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.