Halva Aura nu uthyrt

22 oktober 2018

Skanska har tecknat ett nytt hyresavtal i Aura, Citadellsstaden. Ny hyresgäst är Adecco Group som flyttar in under sommaren 2019. Adecco Group verkar inom rekrytering och bemanning, och representeras i Malmö av varumärkena Adecco samt Badenoch + Clark. Citadellsstaden är ett nytt område på Universitetsholmen i Malmö som bjuder på en unik möjlighet att bo, arbeta och leva på samma plats. I kvarteret byggs kontor, bostäder, förskola och butiker.

Få stadsdelar i Malmö har haft en så intensiv utveckling som Universitetsholmen. Med Malmö Universitet och flera byggnader utvecklade av Skanska som Hovrätten, Malmö Live och STUDIO präglas området idag av en spännande mix av studenter, start ups, entreprenörer, kultur och näringsliv. Skanska utvecklar nu kontorshuset Aura som med sin tydliga arkitektoniska profil, rymliga terrasser och gyllene tak sätter en elegant prägel på västra Universitetsholmen.

Skanska välkomnar Adecco Group till Aura, och ser fram emot att tillsammans skapa attraktiva och hälsosamma arbetsplatser. Adecco Group kommer att hyra en yta på plan 2 som erbjuder en flexibel planlösning i centrala Malmö.- Vi på Adecco Group ser mycket fram emot att flytta till Aura, en ny fräsch byggnad som ligger i framkant avseende moderna arbetsplatser i hjärtat av Malmös framväxt. Vi är med och bygger Malmös och Skånes framtida arbetsmarknad och näringsliv och det gör vi bäst med hög tillgänglighet där mångfald, innovation och entreprenörsanda pulserar varje dag. Aura har mött våra förväntningar för att bäst tillgodose våra kunder, kandidater och medarbetares behov och vi ser fram emot att välkomna alla gäster till oss när vi är på plats i juni 2019 säger Philip Lindvall, Regional Branch Manager, Adecco och Linda Dahlberg, Regional Manager, Badenoch + Clark.

- Vi har ett stort intresse för Aura och det nya kvarteret Citadellstaden, där flera företag vill verka och utvecklas på ett av Malmös bästa lägen. Att nu Adecco kan läggas till listan och vi är mycket glada över att få välkomna ytterligare en internationell aktör till Aura. I och med uthyrningen är lokalerna till över hälften uthyrda i Aura, säger Patrik Lundberg, Skanska Öresund.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.