Håll avstånd med omtanke

21 januari 2021

Vi är inne i en period som inte liknar något annat vi varit med om i modern tid. Många kontor har stängts, folk sitter hemma och jobbar och vi har lärt oss att avstånd är det säkraste sättet att hålla smittan borta. Vi som är vana vid att kunna skaka hand, kramas, sitta nära våra kollegor och dela idéer och tankar. Kontoren kommer säkerligen ritas om på många sätt framöver och att möblera för att kunna skapa avstånd kommer garanterat bli ännu vanligare.

Barn.jpg
Bild: Glimakra.com

en solitär och social ikon

Maki bjuder in till ett aktivt och flexibelt sittande som gör det naturligt att växla position. Maki är en solitär och social ikon, byggd på minimalism och mångfald. Stark som sticker ut i varje rum, samtidigt en flexibel och social lagspelare, formgiven för att kombineras i olika formationer.  Exempelvis i rad eller med sitsarna vända åt olika håll för att kunna sitta tillsammans men ändå inte. 

offecct.seen egen lada, eller flera på rad

Limbus Barn 300 är en liten lada för möten och arbete. Designen är inspirerad av landskapet i norra Sverige. Identiska, akustiska tygbafflar är monterade med konsekventa avstånd, vilket ger möblerna en balanserad kombination av ljudabsorption och transparens så att man även kan placera flera på rad.

glimakra.com