Här är Stockholmarnas favoritcentrum

23 januari 2024

Unibail-Rodamco-Westfield dominerar prispallen i den årliga kundundersökningen ”Stockholmarnas favoritcentrum” som genomförs av Evimetrix. Westfield Mall of Scandinavia vinner tävlingen, Nacka Forum är på andra plats och Westfield Täby Centrum tar hem tredjepriset.

Bild: Unibail-Rodamco-Westfield
Bild: Unibail-Rodamco-Westfield

I Evimetrix årliga kundundersökning ”Stockholmarnas favoritcentrum”, med ca 1650 respondenter och 50 olika centrumanläggningar, blev Westfield Mall of Scandinavia rankad som nr 1! Kategorier som bedöms är bland annat utbud, trivsel och miljö.

Westfield Mall of Scandinavia tar även hem första pris i några underkategorier som bästa regioncentrum, bästa utbud av butiker, caféer & restauranger samt är det centrum som stockholmare besökare mest efter innerstadsplatser som Åhléns och Gallerian.

Prispallen domineras av centrum som ägs av Unibail-Rodamco-Westfield. Nacka Forum landar på andra plats i rankingen om stockholmarnas favoritcentrum och vinner även kategorin trivsammaste centrum. Westfield Täby Centrum tar hem tredjepriset som stockholmarnas favoritcentrum.

- Vi har en hög ambition om att leverera förstklassiga upplevelser i alla våra centrum. Det omfattar allt ifrån utbud till event och miljö, och att våra centrum rankas så högt av våra besökare är otroligt värdefullt och vittnar om att vårt arbete ger resultat, säger Louise Ryning, Director of Operations på Unibail-Rodamco-Westfield

- Det är ovanligt att tre centrumanläggningar från samma ägare tar hem de första placeringarna i våra underökningar, säger Peter Wissing, Projektledare för undersökningen hos Evimetrix.


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.