Front row på Stora Essingen

26 januari 2024

Essinge Front ligger vid vattnet på Stora Essingen med fantastisk sjöutsikt, precis intill tvärbanans station. Här hittar man högklassiga lokaler i ett centralt läge – med en mycket konkurrenskraftig hyra.

Essinge Front.
Essinge Front.

Essinge Front nyttjades tidigare av Lärarförbundet/Sveriges Lärare. När de flyttade ut blev fastigheten helt vakant. Nu har fastigheten börjat fyllas med nya hyresgäster. Konferens- och eventverksamheten Extra Mile Events, hyr tillsammans med Hillsong Church kontor och konferenslokaler i olika format, och dessa kan också hyras av nya hyresgäster efter behov. 

BIM Umbrella Group har hyrt lokaler för cateringverksamhet. De levererar åt bland annat Sats och kan också tillhandahålla lunch till nya hyresgäster i fastigheten.


– Essinge Front kan erbjuda effektiva och bra kontor till en mycket förmånlig hyra. Här finns möjlighet att hyra ett eget våningsplan. Plan 8 har egen balkong med hänförande sjöutsikt. Här finns utmärkta kontor med ovanligt god ventilation. Passande för både kontor och utbildning med höga krav. Och vi har förmodligen Stockholms bästa hyreserbjudande, säger Bertil Nilsson, på Shift Lokalteam som är ansvariga för uthyrningen av Essinge Front.


Konkurrenskraftig hyra


I fastigheten finns kontorsytor med olika planlösningar och karaktär. De olika våningsplanen kan delas upp till mindre ytor för kontor eller utbildningslokaler och för de lite större företagen finns också möjlighet att hyra ett helt eget våningsplan. 


– Samtliga kontorsytor håller väldigt hög klass och tillsammans med en mycket konkurrenskraftig hyra blir det här ett smakfullt alternativ för företag som sitter på höga hyror och vill sänka sina hyreskostnader, säger Bertil Nilsson.


Här finns ytor mellan 148-3 000 kvm, lokaler som också kan anpassas efter hyresgästens behov.


Konferensmöjligheter i fastigheten 


Förutom kontorsytorna finns också konferensanläggningen med nio salar och konferensrum i olika storlekar, här kan man som hyresgäst hyra en sal vid behov. Det finns också ett gemensamt spa med duschutrymme som har utgång mot vattnet och bryggan.


Essinge Front är en utmärkt utpost i Stockholm med närhet till E4 och City och bra möjligheter till parkering och strax utanför entrén hittar man tvärbanan. Hit tar man sig enkelt till T-centralen på bara 15-20 minuter och vill man cykla till jobbet når man Essinge Front via Alviksbron eller någon av de andra broarna.


– Läget är unikt, centralt men samtidigt lugnt, naturskönt intill vattnet med egen brygga och terrasser med sjöutsikt.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.