Flexibla kontor vid vattenkanten

23 mars 2018

World Trade Center Propellergatan byggs just nu i Västra Hamnen. Midroc har nyligen tecknat hyresavtal med Graffiti Café och Escandi som man även ingått ett samarbete med. Gemensamt kommer man kunna skapa attraktiva kontor för WTCs hyresgäster och även ge råd i flyttprocessen.

World Trade Center Propellergatan blir en tydlig signaturbyggnad i Västra Hamnen. Den sju våningar höga fastigheten blir det tredje WTC-kontoret som byggs i området och har en uthyrningsbar yta på totalt 3 600 kvadratmeter.

- World Trade Center Propellergatan med dess skimrande fasad blir en tydlig signaturbyggnad, en diamant vid havet, en fristående fastighet med öppna ytor runtomkring. För hyresgäster är WTC Propellergatan inte enbart ett kontor utan ett omfattande nätverk. Hyresgäster erbjuds även delade resurser som ger lägre kostnader, som gemensamma konferenslokaler och flera kontorsadministrativa funktioner, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

Kreativ inspirationskälla

Den nya hyresgästen Escandi utvecklar fysiska arbetsplatser och projektleder arbetsplatsförändringar. Utöver deras nya hyreskontrakt på kontorslokal har Escandi och Midroc ingått ett nytt samarbete. Midroc kommer framöver erbjuda sina kunder hjälp med inredning av lokaler, med Escandi som samarbetspartner.

- Den inglasade miljön och utsikten över havet blir en kreativ inspirationskälla i vårt nya kontor. För oss är det viktigt att skapa rätt känsla och inredning, så vårt eget kontor kan representera hur ett framtida kontor kan se ut för våra kunder. I samarbetet med Midroc ser vi fram emot att gemensamt skapa attraktiva arbetsplatser, säger Emma Schultz på Escandi.


Vi vill att kunderna skall få en enkel och smidig process, samtidigt som vi hjälper dem att skapa en attraktiv arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.

Maria Ekström, Affärschef, Midroc

nya koncept för hyresgäster

- För oss är det viktigt att hjälpa våra kunder i hela flyttprocessen så den blir så enkel och smidig som möjligt. Samarbetet med Escandi ger oss ännu större möjligheter att rådgiva våra kunder. Vi vill att kunderna skall få en enkel och smidig process, samtidigt som vi hjälper dem att skapa en attraktiv arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.

Graffiti Café expanderar sin verksamhet och har tecknat avtal på en 159 kvadratmeter stor lokal på markplan med uteservering mot havet och stora glasfasader. Graffiti Café kommer bland annat erbjuda cateringmöjligheter för hyresgästerna i fastigheten och startar även ett nytt glasskoncept. 

- När vi öppnar i WTC blir det den första Graffiti Café som är skapad utifrån vårt nya designkoncept. Vi förnyar såväl erbjudanden som design, och startar ett helt nytt glasskoncept i Västra Hamnen. De stora glaspartierna och uteserveringen låter kunderna njuta av den havsnära miljön. Med etableringen i WTC vill vi tillföra både bra service och bli en samarbetspartner till hyresgästerna, säger Mats Lönnqvist, ägare till Graffiti Café. 

  

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.