Flexibelt och ombonat

5 mars 2020

Med nya kombinationer och innovativa lösningar fortsätter Skandiform att skapa mötesplatser som kan anpassas till just dig, just idag. Genomtänkta lösningar där funktion och karaktär går hand i hand. Och där lugn harmoni ger utrymme för inspiration. Kolla in några sprillans nya produkter för i år.

Bolero - Ny soffserie, av Nina Jobs

Bekvämlighet och mode möts när den nya soffserien Bolero intar rummet. Tidlös men steget före. Med sin mjuka form och sina olika lager kombinerar Bolero ett unikt uttryck med känslan av att komma hem. Oavsett var den finner sin plats.


SOFT TOP - NYA SITTMÖJLIGHETER, AV BRAD ASCALON

När familjen Soft Top nu får tillökning är det ingen liten skara som gör de tidigare fyra stolarna sällskap. Med två nya barstolar och tre nya bänkar – där en bordsskiva binder samman en av bänkarna – gör Soft Top vardagens pauser ännu lite enklare. Ännu lite bekvämare.


Spino - Nya raka delar, av Stefan Borselius

En ny rak del skapar nu ännu fler möjligheter att bygga om och bygga ut den slingrande ryggraden utan slut. Med rygg eller utan. Monokrom eller brokig. Och nu också rät eller böljande. Med modulsoffan Spino är det bara fantasin som sätter gränserna. Åtminstone så länge rummet räcker till.


TWIG - NY TRÄSTOL, AV JOHANNES LINDNER

Med en mjukt välvd sits och ett ryggstöd som avslutas i den pinne som gett stolen sitt namn passar stolen Twig in i alla miljöer som kräver flexibla lösningar. Naturlig design och praktisk funktion –minimalistiska Twig är en stol som både smälter in och sticker ut. När funktion och innovation möts får dessutom väskan en egen plats.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.