Flera bord med ett system

3 oktober 2019

Det öppna kontorslandskapet, i traditionell bemärkelse, medför som bekant en del problem och utmaningar. Tidigare i år presenterade danska +Halle bordet Nest System Table, formgivet av designstudion Form Us With Love. Ett bord som skapar möjlighet till både gemenskap och avskildhet.

Idag är det offentliga rummet och kontorsmiljön, i viss mån, mer beroende av varandra än någonsin. Under det senaste decenniet har kontorsmiljöer till stor del hämtat influenser från hemmet, men nu har lärdomar från offentliga utrymmen blivit allt viktigare. Tidigare i år presenterade danska +Halle Nest System Table, en elegant modulbaserad bordslösning som kan utformas på många olika sätt och enkelt anpassas för specifika utrymmen och behov. 

Det är en serie med delar som du kan sätta samman som du vill, vilket möjliggör skapandet av flera bord med hjälp av ett enda system.

Nest återfinns på många offentliga platser och kontor världen över, och serien är lika uppskattad för sin enkla design som för sin flexibilitet och positiva inverkan på produktiviteten. Nest System Table representerar något helt annat i det offentliga rummet, och skapar en känsla av närvaro och möjlighet till både gemenskap och avskildhet. 

– Det finns ett stort behov av att offentliga utrymmen ska kunna kombinera fokuserat arbete med sociala aktiviteter. Lösningen är ett stort bord som både blir en mittpunkt och en öppen yta för många personer att samlas kring, säger Martin Halle, kreativ chef på +Halle. Med Nest System Table tillfredsställer vi behovet av något som är ickelinjärt. Det är en serie med delar som du kan sätta samman som du vill, vilket möjliggör skapandet av flera bord med hjälp av ett enda system.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.