Flera aktörer väljer Torsgatan

11 juli 2024

Castellum har tecknat ett flertal nya hyresavtal på Torsgatan om 2 100 kvm med bland andra Talenom, Macade Golf och Sigholm.

Bild: Unsplash
Bild: Unsplash

Där city möter Norrmalm och Kungsholmen, ligger stans mest kontrastrika kvarter. Här på Torsgatan etablerar sig flera nya verksamheter som kommer att bli ett fint tillskott och bidra till området.

– Vi ser mycket fram emot att få välkomna alla nya hyresgäster till våra fastigheter på Torsgatan. Vårt fokus är att utveckla dynamiken i området och det här är ett bra bevis på att vi är på rätt väg. Vi har även ett av våra egna Castellumkontor här, så vi vet att det är kvarter som är lätta att trivas i, säger Sven Stork, region-vd i Stockholm.

I en kontorslokal på Torsgatan 11, välkomnar Castellum TALENOM, en redovisningsbyrå med ekonomitjänster för små till medelstora företag.

Macade Golf, erbjuder kläder för en ny generation golfare och etablerar sig hos Castellum med både kontor och showroom.

–  Vi valde att flytta vårt kontor till Torsgatan eftersom det är ett mycket trevligt område med fantastiskt läge, smidigt att både ta sig till och även vidare med Stockholms Central och Arlanda Express in på knuten. Positivt är också att det finns gott om restauranger, butiker och annan service lättillgängligt. Vi ser fram emot att flytta in i höst, säger, Stefan Kedling, CEO på Macade Golf

Sigholm har tecknat ett avtal för en kontorslokal där de kommer att arbeta med innovativa lösningar för att optimera samspelet mellan människa, teknik och affär för ett mer hållbart samhälle.

På Torsgatan får Castellums alla hyresgäster tillgång till ett specialdesignat utomhuskontor med varierade arbetsplatser med god ergonomi, tillgång till el via elstolpar och trådlöst WiFi. Tillsammans med padelbana, utegym och omklädningsrum för en mer hälsosam arbetsvardag.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.