Fler till Scandinavian XPO

24 januari 2023

Inför Regeringskansliets hyresperiod av mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO i Explore Arlandastad har fastigheten genomgått ett omfattande modernisering och inkluderar ett attraktivt utbud av service och verksamheter för besökarna och området i stort. Nytt på plats från den 17 januari är en libanesisk bistro, coworking, ett träningscenter för golf samt en boulebana.

xpo.jpg
Bild: Scandinavian XPO/Explore Arlandastad

Med start från 17 januari kommer Scandinavian XPO:s besökare kunna ta del av de nya verksamheterna som är Co-working By Stockholm Hotel Apartments, Angelos Bistro & Café och Impa Golf. Här kan du äta frukost, lunch och middag i en nyöppnad restaurang, arbeta i de nya kontorsrummen eller hyra ett mindre eller större konferensrum skräddarsytt utifrån dig och ditt företags behov.

Förutom befintliga alternativ för konferenser och event i olika storlekar blir det en attraktiv plats för människor att mötas, äta, umgås, uppleva, övernatta och arbeta.

– Nu gör vi mer för att locka ännu fler till en plats som redan idag attraherar människor. Förutom befintliga alternativ för konferenser och event i olika storlekar blir det en attraktiv plats för människor att mötas, äta, umgås, uppleva, övernatta och arbeta. Den dynamiska miljön kommer locka besökare olika tider på dygnet. Läget är dessutom bästa tänkbara mitt emellan Stockholm och Uppsala, nära Stockholm Arlanda Airport och med goda parkeringsmöjligheter, säger Catharina Sjömark affärsutvecklare för Explore Arlandastad som ägs av Arlandastad Group.

Den södra delen av Scandinavian XPO har ett stort ljusinsläpp med omfattande takhöjd och utrymme för bland annat pop up-lösningar, sittplatser och andra aktiveringsytor. Den södra delen i Scandinavian XPO har fått namnet Plaza XPO och har plats för verksamheter som bland annat vill visa upp sig under Sveriges ordförandeskap och ge området ett bredare utbud inom såväl restaurang, boende och träning. Lokalernas färg- och materialval inspirerats av den nordiska skogen och jordnära färgsättningar. De offentliga ytorna som binder ihop de olika lokalerna kommer göra det möjligt för etableringar och rörelse.

Övernattningsmöjligheter finns också i form av ett lägenhetshotell med 130 rum med eget kök och tillgång till tvättrum som drivs av Stockholm Hotel Apartments. Passar dig som vill bo längre eller kortare period i området med närhet till det nya utbudet, Stockholm Arlanda Airport med mera.

Nya verksamheter:

  • Libanesisk restaurang öppnar i Scandinavian XPO - Angelos Bistro
  • Co-working By Stockholm Hotel Apartments
  • Stockholm Hotel Apartments Arlanda XPO
  • Träna och spela golf hos nystartade IMPA Golf - Improve & Perform Academy
  • Sveriges ordförandeskap i Europeiska Unionens råd
  • Scandinavian XPO – Nordens närmaste mötesplats


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.