Fastighetsgalans finalister

18 januari 2022

Nu är röstningen på de nominerade till priserna på årets Fastighetsgala avslutad. Därmed är finalisterna klara och juryn för respektive pris ska nu välja ut de slutliga vinnarna. Att galan är hetare än någonsin märks på intresset för att nominera och rösta samt på tillströmningen av tunga partners och bordsbokningen på Berns den 9 februari.

– Det har varit ett mycket stort intresse för att både nominera och rösta på kandidater till de olika priserna som delas ut på Fastighetsgalan, säger Oscar Lindqvist, VD på World in Property som arrangerar galan.

När röstningen via webben nu är avslutad är finalfälten till priserna färdiga. Nu är det respektive jury som ska kora de slutliga vinnarna.

Vinnarna avslöjas vid prisutdelningen på Fastighetsgalan om en knapp månad, den 9 februari, på Berns i Stockholm.

Det har varit ett mycket stort intresse för att både nominera och rösta på kandidater till de olika priserna som delas ut på Fastighetsgalan.

– Det är härligt att åter kunna arrangera galan med gäster på plats i anrika Berns salonger i Stockholm. Förra året blev ju galan digital på grund av pandemin. Naturligtvis har vi anpassat årets gala på Berns efter nu gällande restriktioner med max åtta personer per bord och tydliga anvisningar gällande distans, säger Oscar Lindqvist.

Att Fastighetsgalan är hetare än någonsin märks – förutom det stora engagemanget i nominering och röstning – på tillströmningen av partners till galan.

På årets gala är New Property, Corem, PWC och Heba guldpartners. Silverpartners är Balder, Nacka kommun, Novi Real Estate, Korhonen Wedin Property, Humlegården, Atrium Ljungberg, SBB och Fastighetsägarna. Och bronspartners är Brinova, HSB, Olov Lindgren och Magnolia.


Konferencier på galan är Anders Hallquist, AHA Experience, tidigare marknadschef på Castellum och Annika Winsth, Nordea, är inledningstalare.

För underhållningen står komikern Kristoffer Appelquist, känd från bl.a. tv-programmet Svenska Nyheter, och kvällens husband är Patriks Kombo.

Intresset för att boka bord till galan på Berns visar på ett extra stort sug efter årets Fastighetsgala. Just nu finns endast ett fåtal platser kvar.  Biljetter bokar du genom att kontakta Daniel Åberg (daniel.aberg@lokalguiden.se) på Lokalguiden, med förbehåll att de sista platserna redan kan ha bokats. Först till kvarn gäller som vanligt. Mer om Fastighetsgalan och priserna kan du läsa HÄR!

Här är finalisterna till de olika priserna som delas ut på Fastighetsgalan:

WORLD IN PROPERTY AWARD:

Masthuggskajen - Göteborgs stad

Sara Kulturhus i Skellefteå

Vision Finnslätten i Västerås

Gateway Säve - Castellum


ÅRETS FASTIGHETSBOLAG BOSTAD:

Balder

HSB

Wallenstam


ÅRETS FASTIGHETSBOLAG KOMMERSIELLT:

Klövern, en del av Corem

Vasakronan

Akademiska Hus


ÅRETS TILLVÄXTKOMMUN:

Nacka

Solna

Mölndal


LOKALGUIDENPRISET:

Affe Akbari, Fabero

Pia Ellingsworth, Nyfosa

Corems uthyrningsavdelning


ÅRETS UTHYRARE:

Linda Neidert, Bygg-Göta Göteborg AB

Jesper Carlsöö, Corem Property Group 

Nicklas Schmidt, Swedish Logistic Property


ÅRETS MÄKLARE:

Mikael Oscander, Loqalo AB

Gustav Hellströmer, New Property AB

Marcus Christenson, New Property AB

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.