Fastighetsgalan är tillbaka!

25 augusti 2021

Under 2022 är Fastighetsgalan äntligen tillbaka på Berns. Nu står det klart att Brinova och Atrium Ljungberg är nya partners till galan.

Bild från Fastigetsgalan 2019 på Berns.
Bild från Fastigetsgalan 2019 på Berns.

För sjunde året i rad kommer Sveriges enda gala för fastighetsbranschen, Fastighetsgalan, att anordnas på Berns Salonger i Stockholm. Redan nu har vi tillåtelse att vara 220 personer på plats enligt restriktionerna och vi håller oss hela tiden uppdaterade på råden från Folkhälsomyndigheten. 

Vi som medarrangör ihop med World in Property är stolta över att Fastighetsgalan är tillbaka live på Berns och det känns som att behovet av att träffas under trevliga former är större än någonsin, säger Daniel Åberg, vd på Lokalguiden Sverige AB. 

Nya partners till galan för 2022 är Brinova Fastigheter och Atrium Ljungberg. 

– Jag ser fram emot att träffa många branschkollegor, Fastighetsgalan är ett positivt forum där man gärna vill vara med. Jag tror att den blivit så uppskattad för att det är en unik tillställning där man lyfter fram goda exempel utifrån de som är nominerade och blir vinnare av olika kategorier, säger Per Johansson, vd på Brinova. 

– Vi ser fram emot en trevlig kväll där man har möjlighet att nätverka med kollegor i branschen och just i år är det extra roligt då jag tror att vi alla är lite svältfödda på sociala aktiviteter. Många branscher har ju egna galor, till exempel restaurangbranschen som är en av de mer välkända. En gala stärker branschen och ger möjlighet att uppmärksamma goda prestationer och initiativ, på såväl individ- som team- och bolagsnivå, säger Mattias Celinder på Atrium Ljungberg. 

Bokning av biljetter till galan 2022 går endast att göra via partnerskap. Kontakta Daniel Åberg (daniel.aberg@lokalguiden.se) eller Oscar Lindqvist (ol@worldinproperty.se) för mer information.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.