Etablera i Mölndal Galleria

24 januari 2018

När Mölndal Galleria invigs i höst kommer kunderna att erbjudas ett brett butiksutbud. Citycon kan nu avslöja ytterligare åtta butiker som är klara för etablering. 80 % av ytan är nu uthyrd.

Mölndal Galleria.jpg
Bild: Citycon

När Mölndal Galleria invigs i höst kommer kunderna att erbjudas ett brett butiksutbud. Citycon kan nu avslöja ytterligare åtta butiker som är klara för etablering.

De senaste nyheterna har en stark matprofil med flera efterlängtade koncept. Hamburgerkedjan Max etablerar 500 kvadratmeter i centralt läge i gallerian med direktkoppling till knutpunkt Mölndalsbro. Lokala restaurangen Tony’s har bland annat gourmethamburgare på menyn. Caféutbudet förstärks ytterligare med populära och väletablerade Wayne’s Coffee.

Skönhetskedjan Kicks erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård för kvinnor och män. Lucas skoservice, som flyttar från Olskroken, och Minispa utgör ett viktigt servicekomplement. Clas Ohlson breddar utbudet med allt för hemmafixaren. Joy erbjuder kläder för kvinnan mitt i livet.

– Mer än sex månader till invigningen är 80 procent uthyrt och vi är väldigt glada över att gallerian får ett starkt materbjudande med många koncept för olika smaker och plånböcker. Blandningen av butiker och restauranger skapar en attraktiv mix som passar dagens kunder, säger Martin Kjellman, affärsområdeschef på Citycon.


Blandningen av butiker och restauranger skapar en attraktiv mix som passar dagens kunder.


Mölndal Galleria är en citygalleria, med samma kvarterskänsla i inomhusmiljön som stadskärnans struktur av gator och torg. Variationen i fasadmaterial är stor. Besökare kommer upptäcka nya miljöer och situationer på olika platser i gallerian. Gallerian blir en viktig träffpunkt i staden och ett lokalt sammanhang för mölndalsborna att kalla sitt.

– Gallerian bjuder på en varm välkomnande vardagsrumskänsla samtidigt som den är storskalig och väl integrerad i staden, ett komplext projekt som är fyllt med varierande upplevelser, säger Carl Birath, arkitekt på Rstudio.

Q3 ska Mölndals nya galleria stå klar.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.