Epic får ny hyresgäst

26 mars 2024

I maj flyttar TECHNIA, en del av Addnode Group, från Lund till nytt kontor i Malmö. TECHNIA kombinerar industriledande PLM-lösningar med specialistkunskap för att hjälpa sina kunder med digitala lösningar som effektiviserar deras produktutveckling. Skanska Fastigheter Malmö har tecknat hyresavtal med TECHNIA om 268 kvm i Epic på Nordenskiöldsgatan.

Bild: Skanska
Bild: Skanska

Skanskas kontorshus Epic är beläget på Universitetsholmen i centrala  Malmö, med ett fantastiskt läge alldeles intill vattnet och bara ett stenkast  ifrån Malmö Centralstation.  


Epic är utformat med människors hälsa och välmående i fokus. Byggnaden  är hälsocertifierad enligt den internationella standarden WELL och  hållbarhetscertifierad enligt LEED Platinum. På entréplan finns ett  grönskande atrium med restaurang, coworking, reception samt cykelhotell,  duschar och omklädningsrum för att underlätta för hållbart resande.  


- Vi valde Skanskas Epic för det utmärkta läget i Malmö precis bredvid  centralstationen vilket underlättar pendlingen för våra medarbetare. Att Epic dessutom är byggt på ett hållbart sätt, vilket rimmar mycket väl med  


TECHNIAS vision att göra produktutveckling hållbar, gjorde valet ännu  enklare. Vi uppskattar också att kontoret är WELL-certifierat vilket gör att vi  kan erbjuda våra medarbetare en sund och hälsosam arbetsplats, säger  Björn Lundin, Technical Manager på TECHNIA. 


- TECHNIA som är ett IT-bolag med människan i fokus och med målet att göra  produktutvecklingen ännu mer hållbar är en perfekt hyresgäst för Epic. Vi är  mycket glada över att få välkomna TECHNIA till Epic och Malmö, säger Sofia  Ekerlund, Uthyrnings- & Marknadschef Skanska Fastigheter Malmö.  

Epic är en del av Skanskas utveckling av Universitetsholmen där Skanska har  utvecklat kontorsprojekten STUDIO, Aura och Aqua och kommande Oas  längs Neptunigatan på Universitetsholmen.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.