En pall ToGo, tack!

16 april 2020

I ett nära samarbete med formgivaren Roger Persson, har Kanozi Arkitekter tagit fram en ny, innovativ pall på inredningsmarknaden. Med en lätt framåtlutande sittdel, inbjuder pallen till ett aktivt sittande där bålen aktiveras, blodcirkulationen stimuleras och därmed tillför mer energi och kreativitet i arbetslivet.

Bild: Kanozi

- Vi såg att vi kunde tillföra en konkurrenskraftig, formstark och mer hållbar produkt än det utbud som finns på marknaden idag. Därför bestämde vi oss för att börja producera på egen hand, berättar Lisa Jonsson, inredningsansvarig och delägare på Kanozi Arkitekter. 

Ur hållbarhetsaspekt kan du skruva av sitsen från själva stommen för att byta ut den vid slitage eller behov av förnyelse av utseende. Vi vill uppmuntra till att behålla sin investerade ToGo, snarare än att köpa en ny efter några år.

Många funktioner

Pallen har fått namnet ’ToGo’ vilket syftar på en mängd olika funktioner pallen har att erbjuda. Som redan nämnt, har pallen utformats med en lätt tiltande sittdel – vilket bjuder in till ett aktivt sittande och ger en god startposition för att resa sig upp och iväg. Dessutom funkar den lilla ”stolsryggen” som ett handtag för att lätt ta den med sig vid förflyttning.

Pallen finns i tre olika utföranden vad gäller höjd; 45 cm, 65 cm och 75 cm. ToGo är även praktiskt formgiven på så sätt att den kan hängas upp på en bordsyta vid exempelvis städning. Stommen är i stål och sitsen finns att få i både tyg och läder.

- Ur hållbarhetsaspekt kan du skruva av sitsen från själva stommen för att byta ut den vid slitage eller behov av förnyelse av utseende. Vi vill uppmuntra till att behålla sin investerade ToGo, snarare än att köpa en ny efter några år, berättar Lisa Jonsson.

intresserad?

ToGo är formgiven av Roger Persson på uppdrag av Kanozi Arkitekter. Beställningar, logistik och slutförande av leverans står Kanozis inredningspartner Izonak för. Vid intresse eller beställning av pallen, kontakta Mats Weldes eller Daniel Denzler på Izonak.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.