Effektfullt ljus

3 september 2020

På hotell, barer, restauranger, receptioner och arbetsplatser kan Vault vägg framhäva konst och andra föremål, visuella intryck och företagsidentiteter.

Vault.jpg
Foto: Jonas Lindström

Ateljé Lyktans belysningssystem Vault är utvecklat för att vara flexibelt och effektfullt. Dessa egenskaper förstärks ytterligare när man nu presenterar Vault vägg, en kompletterande applikation med utökade möjligheter.

Belysningssystemet är utvecklat för att vara flexibelt och effektfullt.

Med Vault vägg skapas attraktiva och lockande säljytor i butiker. Armaturens light bars (ljuselement) bidrar till en maximal exponering som med fördel kan ändras med produktlanseringar eller säsonger. På hotell, barer, restauranger, receptioner och arbetsplatser kan Vault vägg framhäva konst och andra föremål, visuella intryck och företagsidentiteter. Vault vägg erbjuder fria designmöjligheter att skapa mönster och effekter, med ljusbilden åt sidorna alternativt upp eller ner. 

- Vault är resultatet av våra erfarenheter av att designa interiöra miljöer. Belysningssystemet är utvecklat för att vara flexibelt och effektfullt. Vi är inga ljusdesigners, men som inredningsdesigners kan vi se när det finns ett behov, eller en potentiell lucka i marknaden, säger John Foden från designbyrån Fourmation, formgivarna av Vault.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.