Duo utvecklar sitt koncept till Nobelberget

18 juni 2024

Stadsdelen Sickla växer med fler bostäder, kontor, restauranger och handel. Nu är det klart att populära Brisket & Friends öppnar ny restaurang i den gamla Formalinfabriken på Nobelberget efter sommaren.

Bild: Atrium Ljungberg
Bild: Atrium Ljungberg

Brisket & Friends grundades av Niklas Elshazly och Ludvig Åström 2016. Sedan dess har duon öppnat ytterligare tre enheter i Stockholm och en i Göteborg. Grundarna har en stor förkärlek för Texas BBQ och varje restaurang röker sitt kött färskt med rökar direktimporterade från Oklahoma, USA. Den nya restaurangen i Sickla omfattar närmare 300 kvm och ligger mitt på växande Nobelberget.

– Vi är väldigt glada att hälsa Brisket & Friends välkomna till Sicka. Det är ett starkt koncept som vi är övertygade kommer att uppskattas av såväl boende som kontorshyresgäster och besökare, säger Mikael Gillerlöv, fastighetschef på Atrium Ljungberg i Sickla. Sickla har ett unikt läge och stort upptagningsområde vilket kommer att förstärkas ytterligare med kommande tunnelbana och den fortsatta utvecklingen av stadsdelen. Vi ser en stor efterfrågan på att etablera sig här, såväl kontor som handel och restauranger, avslutar Mikael Gillerlöv.

– Att öppna i Sickla på Nobelberget känns hur roligt som helst, det är en plats med ett unikt läge som lever 24/7. Vi är redo att bjuda på en ordentlig smakupplevelse för den som älskar BBQ, kött, vegetariskt och hantverksöl, säger Niklas Elshazly, grundare av Brisket & Friends.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.