Diös hyr ut i Luleå

15 januari 2021

Nu har bemanning- och rekryteringsföretaget Clockwork etablerat sig i Diös lokaler i kontorskvarteret på Smedjegatan i centrala Luleå. Granne med ett flertal stora företag och i direkt anslutning till bland annat Luleås största shoppingcenter Smedjan kommer de erbjuda tjänster inom kompetensförsörjning.

Bild: Diös Fastigheter
Bild: Diös FastigheterLuleå Clockwork.png

Sedan starten 2012 har Clockwork etablerat sin verksamhet på 20 orter runt om i Sverige. Med fokus på Norrland har de under senare åren startat upp kontor längs hela Norr- och Västerbottens kustremsa. På kontoret i Luleå arbetar idag två medarbetare med att hjälpa företag att hitta rätt i sina rekryteringar. Planen är att växa till det dubbla innan året är slut.

– Området kring Smedjegatan är attraktivt och vi märker en allt större efterfrågan på flexibla kontor i city. Vi är glada över att möjliggöra för Clockwork att fortsätta satsa i Norr och ser fram emot en långsiktig relation tillsammans, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå.

– Det händer otroligt mycket spännande i Luleå och Norrbotten just nu och vi ser fram emot att kunna vara nära och tillgängliga för våra kunder och kandidater, något som våra nya lokaler ger oss möjlighet till, säger John Bergmark, Marknadsområdeschef, Clockwork.  

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.