De väljer centrala Linköping

23 april 2024

Den 15 april slog Meat Market upp dörrarna till sin nya köttbutik i Lundbergs Fastigheters lokaler på Nygatan. Bakom satsningen står Osman Ceran, Gaby Azar och Emrah Demircan som tillsammans även äger en uppskattad Meat Market-butik i Norrköping.

Bild: Lundbergs Fastigheter
Bild: Lundbergs Fastigheter

Köttbutiken Meat Market mitt i Norrköpings city har kompanjonerna drivit sedan 2023. När man nu öppnat i Linköping är det med samma tydliga fokus på kött och tillbehör.

- Vi vill att Meat Market ska vara mer än en köttbutik. Vårt mål är att skapa en samlingsplats där köttälskare kan dela erfarenheter och där vi kan bjuda våra gäster på nya spännande upptäckter, säger Osman Ceran, ägare samt kött- och styckmästare på Meat Market.

  Osman, Gaby och Emrah har gedigen kunskap kring köttprodukter. De är alla utbildade styckare och har arbetat på Scan i flera år. I butikerna styckas allt kött på plats och gärna efter kundernas önskemål. Köttet som säljs är svenskt och kommer från Scan samt Alpha wagyu utanför Jönköping. Passionen för kvalitet och hantverk genomsyrar konceptet vilket är mycket uppskattat hos kunderna.

  - Det känns väldigt roligt att Meat Market vill ta sitt framgångsrika koncept till Linköping och utveckla det vidare hos oss, säger Elisabeth Falk Olander, uthyrare på Lundbergs Fastigheter. Osman och Emra har ett brinnande engagemang som syns och känns och det tror vi verkligen att Linköpingsborna kommer uppskatta

  Pernilla Gilbert

  Kommunikatör

  Följ artikelämnen

  Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.