Coworking vid Korsvägen

11 februari 2020

Precis vid Korsvägen ligger kontorshotellet World Trade Center Göteborg som i över 30 år försett företag med centrala kontor, coworkinglösningar och mötesmöjligheter. Nu öppnar kontorshotellet upp ytterligare ett rum för coworking och välkomnar ännu fler företag att bli en del av deras redan stora affärsnätverk, med över 200 företag som hyresgäster.

Bild: Svenska Mässan

World Trade Centers koncept är smidigt, enkelt och modernt. Ett kontorshotell är en perfekt möjlighet för företag att nätverka och komma i kontakt med andra företag inom en rad olika branscher. World Trade Center Göteborg erbjuder, förutom ett stort nätverk med många olika typer av events och nätverksträffar, bemannad reception, designade miljöer och mötesrum för hyresgäster att nyttja.

Vi är såklart jätteglada över att företag ser oss som en attraktiv mötesplats, och att efterfrågan på coworking är så pass stor att vi kan utöka coworkingdelen på vår anläggning.

Kontorshotellet riktar sig främst till företag som söker kontor för 1-10 personer men har under 2019 upplevt ett högtryck på förfrågningar från företagare som önskar flexibel coworking mitt i city. För att möta efterfrågan öppnade kontorshotellet i januari 2020 upp ett helt nytt kontor med nya möjligheter för coworking. Tjänsten kallas ”skrivbordsplats” och har funnits hos World Trade Center Göteborg sedan tidigare men utökas nu med ytterligare ett möblerat kontor som står redo för inflyttning.

- Under 2019 har vi haft ett högtryck på förfrågningar från företag som önskar olika typer av coworkinglösningar och vi upplever att trenden fortsätter öka. Vi är såklart jätteglada över att företag ser oss som en attraktiv mötesplats, och att efterfrågan på coworking är så pass stor att vi kan utöka coworkingdelen på vår anläggning, säger Pia Eklund, försäljningschef på World Trade Center i Göteborg.

Visningarna av det nya kontoret är i full gång. Kontakta Pia Eklund som ansvarar för uthyrningen, för att säkra din plats.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.