Coworking som passar in

4 april 2023

Hufvudstaden har tecknat ett avtal med THE WORKS avseende en lokal om 2 500 kvadratmeter i fastigheten Orgelpipan 7 med adress Klarabergsgatan 60.

hufvudstaden webben.jpg
Bild: Hufvudstaden

THE WORKS startade 2018 och specialiserar sig på kostnadseffektiv coworking i fastigheter som är under utveckling. Under tiden fastigheten Orgelpipan utreds för planerade om- och påbyggnationer så kommer THE WORKS att bedriva coworking under projekteringsfasen.

THE WORKS coworkingkoncept passar in mycket bra nu när fastigheten Orgelpipan utreds för om- och påbyggnationer. 

- Vi är mycket glada över att ha tecknat ett avtal med Hufvudstaden som äger fina och centralt belägna fastigheter i Stockholm. Orgelpipan 7 har ett fantastiskt läge precis invid Stockholms central, ett läge som är mycket efterfrågat bland våra coworkingkunder, säger Andreas Broryd, VD och grundare för THE WORKS.

Konceptet på Klarabergsgatan kommer att erbjuda flexibla kontorslösningar, där företag kan välja mellan att hyra ett separat kontor eller ett eget kontorsrum där man delar på gemensamma ytor såsom kök, mötesrum och lounger. THE WORKS tar över lokalerna den 1 april och planerar att öppna den 1 maj.

- THE WORKS coworkingkoncept passar in mycket bra nu när fastigheten Orgelpipan utreds för om- och påbyggnationer. Vi ser fram emot att få välkomna dem till oss, säger Frida Wijkström, chef affärsområde Stockholm, Hufvudstaden.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.