Chilla eller jobba

11 juni 2020

Nu lanserar Lappset tre nya produkter i serien Chilla – Chilla bänk, Chilla planteringskärl och Chilla spaljé som är ett tillägg till planteringskärlet. Lappsets serie Chilla är en urban möbelgrupp för avslappnade möten och skönt häng. Serien består av olika moduler som kan placeras tillsammans eller separat, för att optimera utrymmet i olika utemiljöer. Via en USB-port finns möjlighet till att ladda sin mobil, dator eller surfplatta.

Ute.jpg
Bild: Lappset

Chilla bänk, planteringskärl och spaljé är tre nya produkter i Lappsets populära parkserie Chilla för utomhusmiljöer. Serien består nu av sex moduler – gradäng, soffa, däck, bänk, planteringskärl och spaljé. Alla modulerna kan kombineras till olika formationer eller placeras var för sig. Produkterna kan lätt anpassas efter omgivningen, oavsett om man har en större eller mindre utomhusyta att möblera.

Serien är urban, rolig att hänga på och skapar en naturlig mötesplats.

– Det är många aspekter att ta hänsyn till vid möblering av utomhusmiljöer. Vi vill kunna erbjuda möten för många och i alla åldrar - det gör Chilla. Serien är urban, rolig att hänga på och skapar en naturlig mötesplats, säger Katja Skånér, vd på Lappset.

Precis som i Lappsets övriga produkter kommer träet i möbelgruppen Chilla från certifierade skogar vars trädbestånd förnyas på naturlig väg. Trädetaljerna levereras i linoljeimpregnerad furu eller oljad Jatoba. Färgen på metalldelarna bestäms efter kundens önskemål.

- En annan viktig aspekt med den här möbelgruppen är att den kan anpassas efter utrymme. Att det dessutom är lätt att addera fler moduler till en existerande grupp gör det till en uppskattad möbel, avslutar Katja Skånér.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.