Byggklart i företagspark

12 april 2023

20 000 möjliga kunder. Varje dag. Året runt. Företagspark E4 Ödeshög är på drygt 227 500 kvm med byggklara tomter. Med över 20 000 förbipasserande fordon per dygn, möjligheten till byggnationsanpassning och kommunens goda näringslivssamarbete är företagsparken ett utmärkt val för offensiva företag.

ödeshög webb.jpg
Bild: Ödeshögs kommun

Företagsparken riktar sig till företag som vill få tillgång till utmärkta transport- och logistikfördelar eller företag med konsumentnära verksamhet som vill synas och/eller har behov av stora ytor. Det utmärkta läget vid E4:an och exponeringen för 20 000 förbipasserande fordon varje dygn har medfört en ökande efterfrågan på etableringsförfrågningar. 

Här erbjuder nu Ödeshögs kommun grovplanerad och byggklar tomtmark med attraktivt läge till konkurrenskraftiga priser. Enligt detaljplanen är marken avsedd för industriändamål. Det innebär att verksamheter som exempelvis ägnar sig åt tillverkning, transport och logistik, lager eller annan hantering av varor, partihandel, tekniska anläggningar, laboratorier eller liknande är lämpliga för etablering i området.

Högsta tillåtna byggnadshöjd är 20 meter, vilket motsvarar behov för terminal-/logistikbyggnad. Det unika med kommunens erbjudande är att man som etablerare själv väljer ut den mark som passar och sedan avstyckar tomten.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.