BOB-19 på säkert avstånd

13 augusti 2020

Att förena människor på ett säkert avstånd men ändå med en känsla av att vara tillsammans är en utmaning. Det är därför Blå Station vill presentera BOB-19!

BOB.jpg
Bilder: Blå Station

BOB-19 är en ny uppsättning av genomskinliga Plexiglas-avdelare för det inbjudande och lekfulla soffsystemet BOB, vilket gör det ännu mer kapabelt att möta dagens utmaningar.

Använd BOB-19 permanent eller tillfälligt endast vid behov. Plexi-avdelarna är lätta att montera (eller ta bort) på alla nya eller redan byggda BOB-soffor utan att demontering eller verktyg krävs. Förändras ditt behov? Låt BOB-19 ändras med det! Avdelarna kan snabbt omordnas till vilken position du än önskar, närmare varandra eller mer separerade. Med de olika färgerna och graderna av transparens tillgängliga kan BOB-19 specificeras så att den passar rätt i alla miljöer.

BOB-19 finns i tre olika bredder för att passa alla tillgängliga BOB-moduler. Höjden är densamma för hela uppsättningen och vi rekommenderar att inte montera avdelarna närmare än tre sittplatser mellan varandra för att ge en säker och avkopplande sittupplevelse.

Njut av BOB ännu mer med BOB-19, tillsammans på avstånd. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.