3 frågor om Grow

12 mars 2019

Grow är en kontorsbyggnad på 25 000 kvm i Solna strand. Lokalguiden ställde tre snabba frågor till uthyraren Annelie Liljeqvist på Humlegården.

Grow webb.jpg
Foto: Humlegården

Tre frågor om Humlegårdens kontorshus Grow till Annelie Liljeqvist, uthyrare på Humlegården. 


1.  Kan du ge en uppdatering på bygget i dag?

- Byggarbetena löper på enligt plan och sker med mycket hög intensitet, mer än 200 personer jobbar på bygget dagligen. Vi jobbar nu främst med att färdigställa lokalerna där Arbetsförmedlingen som första hyresgäst tillträder i sommar. Fasaderna för den första byggnaden är nu färdigställd och byggnaden blir fantastiskt vacker.

2. Hur går det med uthyrningsarbetet? 

- Uthyrningsarbetet har gått över förväntan och intresset har varit stort. Det beror dels på det utmärkta läge som Solna strand har men jag tror även det är att byggnaden är unik i sitt slag estetiskt och att de fantastiska takterrasserna lockar. Vi arbetar nu med den sista lokalen i huset som är 341 kvm där vi slutförhandlar med en intressent. Sedan är Grow fullt uthyrd vilket är otroligt roligt. Vi är även fantastiskt glada över K-Märkt som kommer driva restaurangen som även har en uteservering sommartid. K-Märkt arbetar med säsongsbetonad buffé vilket ligger helt rätt i tiden.


3. Vilka är fördelarna med Grow?

- Jag upplever att de företag som har tecknat avtal i Grow ser förutom läget, lokalens möjligheter som väldigt viktig ur konkurrenssynpunkt genom att kunna attrahera rätt personal. Lokalen är idag så mycket mer än bara ett vanligt kontor och här finns verkligen chans att skapa såväl personliga som effektiva ytor som stödjer dagens och framtida arbetssätt.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.