10 300 kvm i Zinko

26 april 2022

JLL har fått uthyrningsuppdrag av Genesta Property Nordic avseende fastigheten Mullvadsberget 29 på Södermalm i Stockholm, med projektnamn Zinko. Uppdraget omfattar totalt 10 300 kvadratmeter kontor och arbetet inleds omgående.

zinko_webben.jpg
Zinkos entré på Hornsgatan 124. Bild: Genesta Property Nordic

Zinko ligger på Hornsgatan 122–130 mellan Zinkensdamm och Hornstull och innehåller 10 300 kvadratmeter uthyrningsbara kommersiella ytor. Genesta har stora utvecklingsplaner och tar ett helhetsgrepp om fastigheten med fokus på hållbarhet, estetik och teknik.

- Zinko blir en efterlängtad mötesplats för Stockholms kreativa branscher. De fem huskropparna bildar ett eget piggt kvarter med gröna lungor utomhus och moderna lokaler inomhus. Vi ser fram emot vårt samarbete med JLL och att kunna välkomna nya hyresgäster till Zinko, säger Ted Söderlund, Head of Investment Management Genesta.


-Vi är stolta över utökat förtroende från Genesta och ser fram emot vårt vidare samarbete. Modernisering av Zinko kommer att ha en positiv inverkan på hela närområdet och göra det till en av Södermalms mest spännande destinationer, säger Theodor Jarnhammar, Head of Leasing JLL.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.