1 200 kreativa kvadratmeter kontor i Sickla

14 februari 2018

Det är Atrium Ljungberg som nu hyr ut 1 200 kvadratmeter i Sickla till det kreativa co-workingkontoret Business Lounge. Det nya hyresavtalet innebär att Business Lounge utökar verksamheten för att möta efterfrågan i Sickla.

Sickla Atrium Ljungberg.jpg
Business Lounge skapar över 60 arbetsplatser i Sickla. Bild: Atrium Ljungberg

Business Lounge är ett co-working space och kontorshotell som varit verksamt i Sickla sedan 2014. Atrium Ljungberg hyr nu ut 1 200 kvadratmeter till det kreativa kontoret. Det nya hyresavtalet innebär att Business Lounge utökar verksamheten för att möta efterfrågan i Sickla, och över 60 aktivitetsbaserade drop-in-platser samt egna kontorsrum erbjuds.

I de nya lokalerna erbjuder nu Business Lounge med grundaren Carl Johan Eiderbrant över 60 arbetsplatser i Sickla, fördelade på aktivitetsbaserade drop-in-platser och egna kontorsrum. Affärsidén är att erbjuda medlemskap på olika nivåer där grunden är en arbetsplats med snabbt Wi-Fi, gott kaffe, pentry och representativa möteslokaler. Uppgraderingar innebär fri tillgång till mötesrum och egna kontorsrum.

En stor fördel med Sickla är att allt finns nära, inte minst i form av köpkvarteret, kommunikationer och närheten till naturen, säger Carl Johan Eiderbrant, grundare Business Lounge. Det finns också en puls här med grannar som Atlas Copco, Intrum Justitia och gymnasieskolorna i Kunskapsgallerian.

Underlättar livsusslet

Business Lounge riktar sig till entreprenörer och småföretagare i Nacka med en filosofi att underlätta livspusslet genom ett flertal smarta kringtjänster. Det senaste är ett samarbete med en matkasseleverantör som levererar direkt till kontoret. Företaget har även kontorsytor i Nacka strand och Nacka Forum.

- Business Lounge har ett koncept som är efterfrågat i Sickla och Carl Johan Eiderbrants höga servicenivå är framgångsrik, säger Camilla Waxin, uthyrare Atrium Ljungberg. Vi fortsätter att skapa en levande stadsdel av Sickla genom att blanda olika verksamheter, stora och små företag, handel, bostäder och kultur.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.