Äg din egen lokal

27 november 2023

Just nu är det många som söker efter möjligheter att komma ner i månadskostnad för sin lokal. De flesta hyr sina kvadratmeter men med konceptet Nordblick Work köper du din egen lokal och blir en del av en bostadsrättsförening samtidigt som du gör en investering. Lokalerna passar perfekt för bland annat lättindustri, kontor, förvaring, butik, lager, showroom, studio eller produktion. Du bestämmer.

Nordblick Work erbjuder moderna och högkvalitativa industri- och verksamhetslokaler för företagare. Just nu finns det möjligheter att köpa sin lokal både i Länna och Eskilstuna samtidigt som Nordblick planerar för fler etableringar inom Storstockholm. 


- Genom att upplåta lokalerna som bostadsrätter möjliggör vi för företag att äga sina egna lokaler till en väsentligt lägre kostnad än rådande marknadshyror, berättar Maria S. Borowiec, försäljningschef på Nordblick. 


Tryggt och flexibelt ägande

Nordblick Work projekterar och bygger i de mest attraktiva lägena och har sedan 2014 genomfört flertalet projekt runtom i Storstockholm och Mälardalen. Man har utvecklat över 150 000 kvm industrilokaler och hjälpt 100-tals företagare att nå sina visioner och drömmar genom att möjliggöra deras lokalbehov med anpassningsbara ytor på bästa möjliga lägen. 


Att köpa en lokal med bostadsrätt som upplåtelseform ger dig en lägre kostnad än att hyra en motsvarande lokal samtidigt som du gör en investering.

- Nordblick Work skapar möjligheter för företagare att investera i lokaler. Att köpa en lokal med bostadsrätt som upplåtelseform ger dig en lägre kostnad än att hyra en motsvarande lokal samtidigt som du gör en investering. Du äger din lokal och är fri att anpassa den precis efter dina behov. Ett tryggt ägande där du får en lägre månadskostnad inte behöver sitta fast i långa hyreskontrakt.


I Länna och Eskilstuna

Nordblick Works lokaler är perfekta för den mindre eller medelstora företagaren. 


- I våra lokaler kan lager och verkstad kombineras med administrativ verksamhet på ett unikt sätt. Lokalerna är fullt anpassningsbara efter olika önskemål. Till skillnad från äldre industrilokaler är våra representativa, moderna och väl genomtänkta. De är konstruerade med eftertanke och erbjuder hög flexibilitet. Behöver man större yta eller en lokal du kan köra rakt igenom går det att slå ihop flera lokaler.


Just nu erbjuder Nordblick möjligheter både i Länna industriområde och i Eskilstuna. Lokalerna i Länna ligger på Slipstensvägen, mitt i Lännas väletablerade industri- och handelsområde.


- Här har vi 38 lokaler, från 105 kvm, till försäljning och startar säljprocessen inom kort, berättar Maria S. Borowiec. I Länna har vi även laserat konceptet Nordblick Zero - industrilokaler i en helt obelånad förening med endast 500 kr i månadsavgift. Läs mer här


I Eskilstuna pågår projektering och försäljning där 16 av 24 lokaler fortfarande finns tillgängliga. Lokalerna är på 187 kvm, i två plan, med tillhörande markyta om cirka 40 kvm + parkeringar och ligger på Strängnäsvägen alldeles invid E20. Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.