Säkra upp ledningssystemet och era avtal

12 oktober 2020

Hur värderar ni och kommunicerar mjuka värden som kundbemötande, personalkultur och företagets kärnvärden och hur paketerar ni era tjänster och träffar avtal med partners, kunder och leverantörer?

Bild annons.jpg
Från vänster: Erik Johansson, medgrundare och marknadschef, Freja Partner, Erik Folke, medgrundare och jurist, Freja Partner och Camilla Algebäck, grundare och VD, Algebäck Group.

Då Algebäck själva främst verkar inom ledningssystemsuppbyggnad, kompetens- och organisationsutveckling och stöttning gällande arbete med ständiga förbättringar, känns det roligt att utöka åtagandet och även vara behjälpliga för våra kunder proaktivt för att undvika tvistemål och dyra advokatkostnader. Så för att minska dessa riskfaktorer är vi glada över att arbeta tillsammans med juristbyrån Freja Partner, som på ett nytänkande sätt erbjuder professionell juridisk hjälp till företag över hela Sverige.

Vi tycker det är extra kul att ha Algebäck som partner där vi tillsammans kan täcka en helhetssetup för ägare och ledningsgrupper som vill stärka sina verksamheter.

- För oss är det viktigt att anpassa oss till våra klienters situation och erbjuda hjälp som både är kostnadsmedveten och proaktiv, säger Erik Johansson på Freja Partner. Vi ser så många små till medelstora företag som inte riktigt vågar ta juridisk hjälp på grund av rädsla för kostnaderna. Detta ville vi ändra på genom att ha ett transparent arbetssätt och humana prisbilder. För vi vet vilka problem man kan sätta sig i på grund av felaktiga, och i vissa fall avsaknad av, avtal. Det handlar om alltifrån avtalsförhållanden gentemot kunder och leverantörer som med anställda och samarbetspartners.

Freja Partner är specialiserade på allmän affärsjuridik och granskning och upprättning av kommersiella avtal. Byrån har dessutom en processförande avdelning som hjälper till med tvistlösning.

- Vi tycker det är extra kul att ha Algebäck som partner där vi tillsammans kan täcka en helhetssetup för ägare och ledningsgrupper som vill stärka sina verksamheter, avslutar Erik Johansson på Freja Partner.

Behöver du juridisk hjälp kan du kontakta oss på Algebäck så sätter vi ihop en första, helt kostnadsfri, dialog.

Läs mer om vad Freja Partner kan hjälpa er verksamhet med här


Artikeln är en annons från Algebäck Group AB och inte en artikel av Lokalguiden.