CONVENDUM öppnade på fyra adresser i Stockholm 2020

17 november 2020

CONVENDUM befäster sin ledarroll inom coworking och öppnade upp ytterligare fyra nya kontorslokaler i Stockholm 2020. Efter fem år är CONVENDUM inne i en stor expansionsfas. Den innevarande krisen ökar efterfrågan på flexibla hyresavtal och bolaget utökar ytorna i centrala Stockholm. Med 15 enheter i Stockholm satsar CONVENDUM på att möta upp behovet som accelererats av ett nytt arbetssätt i spåren av Coronakrisen. Den aktuella lågkonjunkturen gör att företagen söker ökad flexibilitet och sänkt risk.

Kontorsmarknaden är under omdaning. Coronakrisen påskyndar nya kontorslösningar och ett nytt arbetssätt. Arbetsplatsen har stått inför en radikal förändring under en längre period, dessa förändringar har blivit betydligt mer påtagliga under Coronatider. Vi har nu en gång för alla lärt oss att jobba mobilt, flexibelt och till viss del på distans. Produktiviteten mäts i dataflöden och 8-17 kontoret är ur tiden. Remote work är här för att stanna, likaså coworking. Dock behöver vi fortfarande ett kontor för att bygga kultur och jobba tillsammans, men nödvändigtvis inte alla dagar i veckan. 

Mitt i den aktuella Coronapandemin öppnar CONVENDUM på Biblioteksgatan 29, Nybrogatan 17, Gävlegatan 16 samt Fleminggatan 18 för att möta upp det ökade behovet av flexibla kontorslösningar. 

Vi har märkt av en ökning i intresset kring CONVENDUM och coworking från början av sommaren. Framför allt större företag vill komma ur sina långa hyresavtal och söker sig till mer flexibla lösningar som är anpassade efter deras verksamheter.

– Vi är väldigt glada att kunna öppna upp ytterligare yta på Östermalm, Kungsholmen samt Vasastan i några av Stockholms innerstads mest attraktiva lägen, säger Håkan Jeppsson CEO. Vi är ödmjuka gentemot situationen vi är i nu, i och med Covid-19, och är därför väldigt glada att kunna erbjuda företag möjligheten att sitta på Östermalm, Kungsholmen och Vasastan, eller på någon av våra andra adresser utan att behöva teckna långa avtal. Kundföretagen kan enkelt, säkert och smidigt utöka eller minska sin befintliga yta efter behov. 

– Vi har märkt av en ökning i intresset kring CONVENDUM och coworking från början av sommaren. Framför allt större företag vill komma ur sina långa hyresavtal och söker sig till mer flexibla lösningar som är anpassade efter deras verksamheter, menar Håkan Jeppsson.

Om CONVENDUM

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces och Living Apartments i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i en form av företagslägenheter.

Artikeln är en annons från Convendum och inte en artikel av Lokalguiden.