Kontor, Vindkraftsvägen 6, Tyresö, Stockholm

  • 150 m²
  • Enligt överenskommelse

Marklokal som passar utmärkt för flera verksamheter. Kontor/butiksdel tillsammans med generös lager/verkstaddel med två markportar!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad
Total yta 150 m²
Adress Vindkraftsvägen 6
Område Tyresö
Kommun Stockholms kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41973081

Beskrivning

Denna effektiva marklokal om ca. 150 kvm är det perfekta valet för dig som söker en kombinerad butik alt. kontorslokal med lager/verkstadsdel. Två rymliga markportar ger acsess till lager/verkstadsdelarna. Separat ingång till kontor/butiskdel som passar bra som butik, kontor eller showroom. Inrett med ett separat rum, en öppen yta med mindre pentry samt en wc med dusch.

Lokalens höjdpunkter:
Lager/Verkstadsdel med en takhöjd upp till ca. 3,3 m.
Två bra markportar till två lager/verkstadsutrymmen.
Mindre kontors- eller butiksdel för mångsidig användning.

Lokalen har ett optimalt läge, inte långt från Tyresövägen (229).

Ta chansen att skapa en effektiv och trivsam arbetsmiljö genom att hyra denna mångsidiga marklokal. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya arbetsplats!

Omgivning

Runt i området på promenadavstånd finns flera restauranger och lunchserveringar. Till Tyresö Centrum är det ca 5 minuter körtid där du finner större variation på serveringar, men också övrig service så som butiker, apotek osv.

Kommunikationer

Fastigheten nås enkelt med bil via Tyresövägen, väg 229 och sedan en kort sträcka på Skrubba Malmväg. Du kan även ta dig smidigt till fastigheten med kollektivtrafiken. Buss 807 stannar en kort promenad från fastigheten och den tar dig sedan vidare mot Gullmarsplan, där du kan åka med tunnelbanan, spårvagnen eller någon av alla bussar som går därifrån. Det finns även bussar som går mot Haninge strax utanför fastigheten.


Karta

Bilder på lokalen