Verkstad, Verkstadsgatan 35, Kalmar

  • 300–1 032 m²
  • Omgående

I fastigheten finns ytor för både kontor och lager. Även om du väljer att endast hyra en del av fastigheten så finns fortfarande möjlighet til en kombinerad lager- och kontorslokal.


Lokaltyper Verkstad / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 300–1 032 m²
Adress Verkstadsgatan 35
Område Kalmar
Kommun Kalmar kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41960970

Beskrivning

Kontor- & lagerlokal i ett fantastiskt läge i Kalmars södra industriområde. Trevliga kontorsrum och stora gemensamma ytor med ett vackert ljusinsläpp.

Fastighet med kontor, lager och inhängnade upplagsytor. Lokalen har fräscha kontorsrum och generösa personalytor med fint ljusinsläpp. Hela fastigheten blir tillgänglig för en ny hyresgäst men går även att dela upp om man önskar att enbart hyra en del av lokalen. Fastighetetsägaren är även öppen att fräscha upp lokalen ytterligare och anpassa den för att tillgodose din verksamhets behov.

https://youtu.be/4ULgGrEr7Gg

Omgivning

FÖRETAG I NÄRHETEN: Eftersom lokalen är belägen i ett av Kalmars större industriområden finns det gott om företag i området. Multi bygg och Assemblin är två av dom närliggande företagen.
PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Parkering finns.
NÄRSERVICE: En dryg kilometer från fastigheten har du hela kvarteret Giraffens serviceutbud. Mataffärer, fik, restauranger och gym finns därför tillgängligt under arbetsdagen. När du glömt lunchlådan hemma eller vill unna dig och kollegorna en trevlig lunch så finns mängder av trevliga restauranger en promenad bort.

Kommunikationer

Fastighetens läge innebär både närhet till centrala Kalmar och samtliga större genomfartsleder. Kollektivtrafik finns i form av buss och tåg. Flygplats finns på ca 4 km avstånd.

Övrigt

BEKVÄMLIGHETER: Besökparkering, Fiberanslutning, Kundparkering, Omklädningsrum, Serverrum, WC, Dusch, Garage (varm), Lastport, Parkering, Telefonbås, Elbilsplatser, Kök/pentry, Mötesrum, Reception, Verkstad.


Karta