Kontorshotell, Vasagatan 28, Norrmalm, Stockholm

  • 9 - 10 000 m²
  • Omgående
  • 3 675 - 5 583 333 kr/mån

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med konferensmöjligheter på fyra attraktiva adresser i centrala Stockholm.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 9 - 10 000 m²
Adress Vasagatan 28
Område Norrmalm
Byggår 1903
Renoveringsår 1992
Hiss Ja
Våning 7
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41927437
Områdeshyra 3 675 - 5 583 333 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Stockholm Centralstation och Arlanda Express, ligger en av Stockholms mest lättillgängliga arbetsplatser med 17 000 kvadratmeter kontor och konferens under samma tak. Här hittar du kontorslösningar med anpassningsbara ytor och för både små och riktigt stora företag. I en historisk anläggning med ett svårslaget läge garanterar vi att ditt företag har möjlighet att expandera – utan att behöva byta adress.

Vi tar även emot momsfria företag.

Hos 7A får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Vi erbjuder kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga av våra anläggningar i city.

Vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov. Vi hjälper dig att hitta din plats.

Flex office
Vi kan nu erbjuda kontorsytor från 200 kvm och uppåt för större företag som är i behov av avskilda utrymmen. Hyr ett eget våningsplan och var med och skapa er egen kontorsmiljö med möjlighet till privat ingång, reception och egna faciliteter. Givetvis ingår alla kringtjänster och aktiviteter som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag i mitt centrala Stockholm.
Pris vid förfrågan.

Privat kontor
Vi erbjuder fullt möblerade kontorsrum i alla storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och alla våra lounger.
Pris vid förfrågan.

Arbetsplats
Egen, fullt möblerad arbetsplats med förvaring och möjlighet att boka mötesrum för dig som inte är behov av ett eget kontor – men vill ha en fast punkt. Du har även tillgång till våra lounger där du kan ta emot kundbesök eller sitta och arbeta.
6500 SEK/månad

Business Lounge
Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.
4500 SEK/månad.

Virtual Office
För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter– men inte ett fysiskt kontor.
1900 SEK/månad.

Kontakta oss för visning av 7A Posthuset!

Kommunikationer

Stockholm Centralstation
Knytpunkt för all lokaltrafik,fjärrtåg,regionaltåg,fjärrbussar och Arlanda Express.

Parkering

Ja

Service

Posthuset ligger på Stockholms mest tillgängliga adress vilket gör det enkelt att ta sig till och från jobbet eller mötet. Endast några meter från Vasagatans myller hittar du Stockholm Centralstation, Arlanda Express och Cityterminalen där du tar dig vidare med antingen pendeltåg, tunnelbana eller buss. För dig som föredrar att gå eller cykla till jobbet växer nya cykelbanor och bredare trottoarer fram i samband med att Vasagatan byggs om till en mer levande stadsgata. I närområdet finns även gott om restauranger och trevliga shoppingstråk.