Produktionslokal, Västra Rydsvägen 118, Kungsängen

  • 245–1 690 m²
  • Omgående

Två flexibla byggnader med portar och möjlighet till naturlig uppdelning. Skyltläge längst med E18 med god tillgänglighet med parkering. Utmärkt gård!


Lokaltyper Produktionslokal / Kontor / Lagerlokal / Kontorshotell
Total yta 245–1 690 m²
Adress Västra Rydsvägen 118
Kommun Upplands-Bro kommun
Hiss Ja
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41945239

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra lokaler i närheten av västra Stockholms största företagsby. Lokalerna är fördelade i två byggnader och uppdelade i produktionsyta/lager på markplan och kontor på plan 1 och entresolplan. Lokalerna är mycket flexibla och kan anpassas efter hyresgästen behov. Båda byggnaderna innehåller WC/badrum och kök.

Inhägnad gård med elgrindar.

Båda byggnaderna har portar på markplan som följer takhöjden i produktionslokalen som är cirka 3 meter, vid uppdelning av en byggnad så får man en port med direkt tillgång in i lokalen.

Samtliga lokaler präglas av generöst ljusinsläpp, vilket medför att produktionslokalen kan vid behov omvandlas till kontorsyta där porten görs om till en ståtlig entré

Byggnad 1
Bottenplan - 420 m2
Plan 1 och entresolplan - 660 m2
Totalt: 1080 m2

Byggnad 2
Bottenplan - 245 m2
Plan 1 - 245 m2
Entresol - 120 m2
Totalt: 660 m2

UPPDELNING

Mycket flexibla uppdelningsalternativ där möjligheten finns att hyra kontor om ca 245 m2 upp till båda byggnaderna om ca 1690 m2.

KOMMUNIKATIONER/OMRÅDE

VästerPort E18 - Beläget bredvid Brunna som är västra Stockholms största företagsby och ligger strategiskt vid E18 Kungsängen just där Stockholm börjar och regionens expansiva ytterområden tar vid. Här är det nära till allt med mycket goda kommunikationer, tydlig exponering och bra kommunal service. VästerPort erbjuder moderna, funktionella och flexibla lokaler i trevlig miljö för industri, kontor, utställning, försäljning, service och lager.

Läget vid E18 gör det extremt enkelt att ta sig med bil till Stockholm, Arlanda, Bromma, Enköping, Västerås. Pendeltåg och täta bussförbindelser i alla riktningar gör det enkelt att åka kollektivt.

SKYLT

På bästa reklamplats vid E18 Kungsängen erbjuds en ny elektronisk LED-skärm om 60 kvm i båda riktningarna för information och reklambudskap med rörliga bilder, i 4-färg, hög upplösning, 24 tim om dygnet.

FÖRETAG

Exempel på företag i närheten är bland annat Citymail, ByggMax, Lidl och Coop.


Karta

Bilder på lokalen