Kontor, Västra Hamngatan 10, Kungsstan, Göteborg

  • 230 m²
  • 20240901


Lokaltyp Kontor
Total yta 230 m²
Adress Västra Hamngatan 10
Område Kungsstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1813
Renoveringsår 1994
Tillträde 20240901
Objektsnummer 41930976

Beskrivning

Ta hissen upp och in i lokalen. När du kliver ur hissen är du nämligen inne i denna mysiga vindslokal. Väggarna är målade i vitt och pentryt är i ek med grått kakel och rostfria vitvaror. Här finns sju kontorsrum och ett konferensrum, med glasade väggar mot korridoren. Två moderna toaletter i svart mosaik finner du efter pentryt. Välkomna att boka tid för visning!

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen och Stenpiren ligger 10 min bort till fots. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Service

Fastigheten ligger utmed Kungsgatans shoppingstråk som har en stor variation av butiker, restauranger och service. I närheten finns också Magasinsgatan och Vallgatan med en mängd olika caféer och lunchrestauranger samt butiker. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, Nordic Wellness, Fysiken och Fitness24seven. Närmsta spårvagnshållplatser är Domkyrkan och Grönsakstorget.


Karta

Bilder på lokalen