Kontor, Tranebergs strand 17, Bromma / Tranebergs Strand, Bromma

  • 62 m²
  • Lokalen blir vakant tills 1 oktober 2024 och kan tillträdas enl

Trevlig lokal i markplan med egen ingång och underbar utsikt över Mälarens glittrande vatten! Mysigt geografiskt läge med närhet till badbrygga, natur och kommersiell service! Ingen överlåtelseavgift ...


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 62 m²
Adress Tranebergs strand 17
Område Bromma / Tranebergs Strand
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1994
Våning Entréplan
Tillträde Lokalen blir vakant tills 1 oktober 2024 och kan tillträdas enl
Objektsnummer 41975812

Beskrivning

Fastigheten
Huset stod klart år 1994. I bottenplan finns ett antal mindre lokaler medan övriga fastigheten består av 305 stycken lägenheter. Runt varje port finns utsmyckningar i vit marmor, signerade av den internationellt erkände konstnären Bengt Olsson, bosatt i Paris.

Om lokalen
Lokalens entré och samt ett av fönstren vetter mot Mälaren.

I lokalen har en trevlig öppen yta med plats för en liten reception och väntande besökare. Lokalen har två rum som passar utmärkt som behandlingsrum, ett förråd, samt wc med dusch och pentry i lokalens inre region.

Hyresvärden kommer att renovera lokalen innan tillträde och lokalen kommer att hyras ut i ett fint skick.

Det har bedrivits skönhetsvård i lokalen under många år vilket är en passande verksamhet då det finns två fönsterlösa rum vilka passar utmärkt som behandlingsrum. Lokalen har fint hörnläge i huset med fönster mo Tranebergs Strand och Mälaren.

Då lokalen ligger i ett bostadshus bör det vara en lugn och icke störande verksamhet som bedrivs i lokalen.

Ekonomi
Månadskostnad: Ca 13 840 kr + moms.

Omgivning

Tranebers strand är ett lugnt och mycket attraktivt geografiskt läge intill Mälaren. Närhet till grönområden för rekreation, promenader eller joggingrundor.

Kommunikationer

Alvik är en utmärkt kommunikativ knytpunkt. Inom kort promenadavstånd finns Alviks tunnelbanestation, Nockebybanan, tvärbanan samt ett flertal busslinjer som passerar Alviks Torg. Läget är lättillgängligt för bilister som tar sig in till city på endast ca 10 minuter samt endast några minuter till påfarten E4:n. Utöver går också bra att färdas hit med båt och det är nära till Bromma flygplats.

Service

I Alvik finns all service man kan önska sig. Här finns ett flertal restauranger med olika smakriktningar, caféer, träningsanläggningar, gym och tennishall. Kring Alviks Torg finns i princip all kommersiell service som behövs för att underlätta din vardag, exempelvis bank, apotek, optiker, skomakare, frisör, florist, Pressbyrån samt en stor mataffär. Mitt emot lokalen intill vattnet ligger mysiga restaurangen Sjöpaviljongen, ett perfekt ställe för affärsluncher och representation.

Närliggande företag

Melanders Group, Moberg Pharma, Combitech, Polar, NTI Cadcenter, MIAB , NCA Facility Service.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera att all kontakt och visningar sker via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Ingen överlåtelseavgift utgår!


Karta