Kontor, Torkel Knutssongatan 39, Södermalm, Stockholm

  • 392 m²

Toppläge vid Mariatorget!


Lokaltyp Kontor
Total yta 392 m²
Adress Torkel Knutssongatan 39
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41974009

Beskrivning

Om lokalen  

Modern kontorslokal i väldigt fint skick, med riktigt bra faciliteter. Svårslaget läge på Södermalm invid Mariatorget med all tänkbart serviceutbud, närhet till promenadstråk längst Skinnarviksberget och Söder Mälarstrand. 

Lokalen är anpassad för ca 23 stadigvarande arbetsplatser, helrenoverad sedan några år tillbaka och omfattar öppna och ljusa kontorslandskap, flera enskilda rum och mötesrum i varierande utformning. Pentry med kyl/frys, diskmaskin och plats för flertalet mikro.  

I lokalen finns även 2 omklädningsrum färdiginredda med tillhörande omklädningsskåp, torkskåp, WC och dusch. Sammanlagt har lokalen 3 duschar och 5 WC, dessutom finns väldigt bra ytor för förråd och förvaring. 

I kontorsdelarna ligger en modern textilmatta på golv samt ett ljust trägolv i de allmänna utrymmena. Vitmålade väggar och fönsterpartier mot både Torkel Knutssongatan och Sankt Paulsgatan ger rikligt med ljus i hela lokalen. I det större mötesrummet finns förutom en rumsavdelare även en lanternin för ytterligare ljusinsläpp. 

Till denna lokal söker vi ny hyresgäst som bedriver momspliktig kontorsverksamhet. 

Område

I området kring Mariatorget finns förutom väldigt goda kommunikationer ett brett serviceutbud av populära restauranger, caféer, butiker och gym. I direkt anslutning till lokalen finns bland annat välsorterad ICA-butik, systembolag, Fabrique, Hotel Rival, Dryck Vinbar och Folkoperan, för att nämna några populära inrättningar. 

Kommunikationer

Nedgång till Mariatorget tunnelbanestation finns i grannhuset, promenadavstånd till Södra station pendeltågsstation. Flertalet busslinjer trafikeras i området kring Hornsgatan. Dessutom promenadsvtånd till Zinkensdamm och Slussen.  

Drift av lokalen

Lokalen är ansluten till öppet fibernät för bredbandstjänster, hyresgästen tecknar eget abonnemang med önskad leverantör. Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el och avtal för försäkring. Uppvärmning av lokalen och varmvattenförbrukning debiteras enligt driftstilägg. 

Hyra

Hyra om ca 117 600 kr/mån exkl. moms. Fastighetsskatt om f. n. 8 790 kr/mån exkl. moms. 
Ingen överlåtelseavgift, tillträde enligt överenskommelse.

Väl mött! 


Karta