Kontor, Torggatan 15, Tingsryd

  • 68 m²
  • 1 rum
  • tomt just nu
  • 2 499 kr/mån

68 kvm källarlokal med vita väggar och fönstren åt väst. (12 x 6 m) Tillgång till litet kök och toalett (räknas inte i ytan) El och värme ingår i hyran 2.500/månad


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Övrig lokal / Studio / ateljé / Utbildningslokal / Utställning / mässa / Kontor / Lager
Total yta 68 m²
Adress Torggatan 15
Kommun Tingsryds kommun
Byggår 1960
Hiss Nej
Våning källare
Antal rum 1
Takhöjd 2,15
Tillträde tomt just nu
Ingår i hyra Det är inte kallhyra; värme och el ingår i hyran
Objektsnummer 41935972
Hyra 2 499 kr/mån
441 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen är den större av två lokaler som bostadsrättsföreningen hyr ut i källaren. Den här lokalen vätter mot byggnadens baksida. Den andra lokalen hyrs ut till ett enmansföretag med vilket man delar ett kök, en toalett och två mindre hallar. De delade/gemensamma ytorna är inte inräknade i de 68 kvm som anges som lokalytan. Som normalingång används trappa ner från utsidan. Lokalen har tidigare använts som undervisningslokal, lagerlokal.

Vägbeskrivning

Torggatan är inte någon egentlig affärsgata i Tingsryd. Byggnaden ligger ca 200m från torget/centrum i Tingsryd.

Skyltläge

Förre hyresgästen hade en skylt på fasaden utan belysning, men den krävde bygglov för att få sättas upp. Dessutom brukade de sätta ut en flagga med sin logga på trottoaren när de hade öppet.

Närliggande företag

I området ligger främst bostäder, men det är nära till Tingsryds centrum.

Uppvärmning

fjärrvärme (ingår i hyran)

Övrigt

Det finns fiber i huset med en switch nere i lokalen med ett antal nätverksuttag. (separat för just denna lokal) Dock får man själv teckna avtal med internetleverantör om man vill ha den aktiv. (Wexnet + operatör) Kostnaden för detta ingår inte i hyran.


Karta

Bilder på lokalen