Kontor, Telefonvägen 30, 6 tr, Telefonplan, Hägersten

  • 620 m²
  • 20221101


Lokaltyp Kontor
Total yta 620 m²
Adress Telefonvägen 30, 6 tr
Område Telefonplan
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1962
Renoveringsår 2000
Tillträde 20221101
Objektsnummer 41930009

Beskrivning

Vad är väl en dag på kontoret?... Efterlängtad tror vi! Fantastiska Telefonplan erbjuder nu en ljus kontorslokal med blandad planlösning och otroligt fin utsikt söderut samt in mot stan. Lokalen är belägen på 6 trappor och är i mycket gott skick.
Trevlig entré via Telefonvägen 30, här finns även en gemensam reception och konferensavdelning. Lokalens två separata ingångar gör det möjligt att ha åtskilda t.ex. besöks-/personalentréer.
Moderna, ljusa öppna kontorsytor med lite mer generös takhöjd. Fint pentry och stor samlingsyta för hela teamet. En genomarbetad blandning av mötes- & samtalsrum. Genomgående en lokal av mycket god standard. Vi på Vasakronan erbjuder här en synnerligen bekväm kontorslösning - bara att flytta in!
Om området: Telefonplan är som en egen liten stad i staden. Här finns gott om populära restauranger (Krubb, FAVO, Addfood och Landet för att nämna några) och på lunchen kan man träna på SATS. Eller varför inte utmana kollegorna i klättring på Klättercenter? Det är lätt att ta sig hit - E4:an går i närheten och med tunnelbanan är det bara 5 minuter från Södermalm.

Välkommen till Telefonvägen 30!

Kommunikationer

Kommunalt Telefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar. Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter. Bil Telefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city på E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.

Parkering

På Telefonplan finns markparkering för ca 450 bilar. För korttidsparkering gäller betalning via app eller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl uthyrning@apcoa.se . Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Service

Här finns allt dina medarbetare kan tänkas behöva för att underlätta deras vardagsliv, exempel apotek, bank, träningsanläggningar, mataffärer, kemtvätt, skrädderi och till och med en blomsterbutik för att sätta guldkant på vardagen. Utöver detta serverar populära restauranger som Addfood, Krubb, Viet Bistro och Matkonst alltifrån en välbesökt lunchbuffé, nygrillade hamburgare, välsmakande vietnamesiskt och vällagade lunchrätter med ekologiska råvaror. Detta är bara ett smakprov på allt som området har att erbjuda.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen