Kontor, Teatergatan 19, Göteborg

  • 8–33 m²

Upplev trendiga Teatergatan - här hyr du kontor i olika storlekar på kontorshotellet World Trade Center Göteborg. Guldläge mitt i city!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 8–33 m²
Adress Teatergatan 19
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Bland annat: mötesrum och härliga terrasser
Objektsnummer 41913786

Beskrivning

Hyr ett kontor på trendiga Teatergatan – hos oss upplever du privata terrasser, härliga kontorsgrannar och stadens puls precis utanför porten.

Välkommen till vår pärla på Teatergatan 19. Här hyr du kontor i varierade storlekar på en av Göteborgs trendigaste gator, med spännande boutiquer och restauranger precis utanför porten. Samtidigt som du arbetar mitt i city med stadens puls alldeles intill har du tillgång till vår gömda oas med privata terrasser, trevliga kontor och spännande kontorsgrannar inom en rad olika branscher. På våra två terrasser njuter du av solen och här smakar både kaffet och lunchen extra bra. Utmana dina kontorsgrannar i pingis eller ta en paus i hängmattan – våra terrasser står alltid öppna för dig. Som hyresgäst hos oss på trendiga Teatergatan har du bland annat tillgång till anläggningens designade mötesrum, fritt wifi och städning. I månadshyran ingår konferenstimmar till ett värde av 8280kr/månad. Du blir också en del av vårt stora affärsnätverk och inbjuden till populära events och nätverksträffar.

Välkommen där det händer – välkommen till trendiga Teatergatan!

Omgivning

Anläggningen ligger centralt i Göteborg med trevligt utbud av både restauranger och butiker.

Kommunikationer

Bra förbindelser med Valand som närmsta hållplats.

Övrigt

I kontorshyran ingår el, värme, wifi och städning samt timmar att nyttja i våra mötesrum. Ni blir självklart inbjudna till våra events och nätverksträffar och får ta del av rabatter hos våra olika samarbetspartners. När solen tittar fram kan ni passa på att ta en paus i hängmattan på en av våra härliga terrasser.

Varmt välkomna att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen