Produktionslokal, Tallbacksgatan 11p, Rosersberg

  • 1 080 m²

Stora verkstads-/lager- och kontorsytor


Lokaltyper Produktionslokal / Kontor / Lagerlokal
Total yta 1 080 m²
Adress Tallbacksgatan 11p
Kommun Sigtuna kommun
Objektsnummer 41974486

Beskrivning

Möjlighet att hyra en hel fastighet, som erbjuder stora öppna ytor för lager, verkstad, produktion och kontor. Med en imponerande yta på 1 080 kvm, ger denna fastighet ett utrymme som är flexibelt och anpassningsbart för en mängd olika företag.

Övrigt

På markplan sträcker sig 250 kvm av denna fastighet och står redo att omvandlas till en effektiv verkstadsplats. Dessutom, med 330 kvm av höglagerutrymme, komplett med imponerande takhöjder på upp till 11 meter, har du möjlighet att maximera ditt lagerutrymme och bekvämt rymma upp till 490 pallar.

På våning 1 och 2 erbjuds ytterligare 500 kvm utrymme, vilket för närvarande används som låglager. Med rätt vision och planering kan dessa våningar omvandlas till inspirerande kontorslandskap eller produktionsutrymmen som matchar era behov.

300 kvm gårdsyta med 15 p-platser i anslutning till fastigheten. Möjlighet till ytterligare p-platser finns vid behov.

Rosersberg ligger strategiskt placerat 30 kilometer norr om centrala Stockholm, strax söder om Arlanda flygplats. Området ligger i direkt anslutning till E4 som är den viktigaste transportlänken till och från Stockholm. Enklare serviceutbud med lunchrestauranger finns i närområdet. 

Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss och tåg till Stockholm med omnejd.
Karta