Butikslokal, Swedenborgsgatan 39, Södermalm, Stockholm

  • 176 m²

Nyrenoverad hörnlokal i toppskick på Södermalm


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 176 m²
Adress Swedenborgsgatan 39
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41969128

Beskrivning

Om lokalen  

Välkommen till er nya butikslokal på Södermalm. Här kan vi erbjuda en helt nyrenoverad hörnlokal om totalt ca 176 kvm. Belägen längs huvudgata på Swedenborgsgatan 39 som når Södra station med gott skyltläge och hög genomströmning av människor och kundunderlag. 

Lokalen har nyligen genomgått en omfattande renovering och är redo för att välkomna ny hyresgäst. Lokalen är anpassad för butiksverksamhet och showroom samt möjlighet till kontorsverksamhet med viss lagerföring. 

Öppen och rymlig butiksyta med fint bevarat stengolv. Stora fönsterpartier som förutom goda möjligheter till skyltning ger ett rikligt med ljusinsläpp. Nymålade väggar i ljusgrå färg ger lokalen en modern och inbjudande känsla. 

Personalutrymmet med utsikt mot Fatbursparken har gott om plats för lunch -och fikapauser, kontorsdel och/eller förvaring. Här finns pentry med diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack. I lokalen finns även WC, dusch med omklädningsrum, städskrubb och lageryta. 

Lokalen är ansluten till öppet fibernät för bredbandstjänster, hyresgästen tecknar eget abonnemang med önskvärd leverantör. 

Till denna lokal söker vi ny hyresgäst som bedriver momspliktig butiksverksamhet. Ej restaurang, café, kiosk, vård/behandling då detta redan är etablerat i området. 

Område

Fastigheten är belägen på Södermalm i området kring Södra stations uppgång mot Medborgarplatsen. Förutom områdets goda kommunikationer finns här ett brett serviceutbud av populära restauranger, caféer, butiker och gym. I området finns bland annat andra kommersiella verksamheter som ICA Kvantum, SATS, Mathem och Apotek Hjärtat. Mariatorget, Medborgarplatsen och Götgatan är några minuters promenad bort. 

Kommunikationer

Väldigt goda kommunikationer med Södra stations pendeltågsstation i området, promenadavstånd till Mariatorgets (röd linje) och Medborgarplatsens (grön linje) tunnelbanestationer. Flertalet busslinjer trafikeras i området. 

Drift av lokalen

Lokalens ventilation betjänas av nyinstallerat FTX-ventilationsaggregat. Fiberanslutning till öppet nätverk är anslutet till lokalen.

Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, bredband och försäkring. Uppvärmning av lokalen och vattenförbrukning ingår i hyran.

Hyra

Hyra om ca 39 000 kr/mån exkl. moms. Fastighetsskatt om f.n. ca 4 693 kr/mån exkl. moms. Ingen överlåtelseavgift, tillträde enligt överenskommelse.

Väl mött! 


Karta