Kontor, Sturegatan 6, Stockholm CBD, Stockholm

  • 734 m²
  • Omgående
  • 415 933 kr/mån

Här finns nu möjligheten att hyra ett toppmodernt kontor om ca 734 kvm på ett av Stockholms attraktivaste kontorslägen till en förmånlig hyra.


Lokaltyp Kontor
Total yta 734 m²
Adress Sturegatan 6
Område Stockholm CBD
Publicerad 2023-09-19
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1883
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41962920
Hyra 415 933 kr/mån
6 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Ditt kontor på Stureplan ger dig inte bara en adress, det ger dig en identitet. Välkommen till Sturegatan 6, där affärsframgång och bekvämlighet smälter samman i en unik kontorslokal som tar din verksamhet till nya höjder.

Högt upp i sekelskiftesfastigheten finner ni detta representativa kontor om ca 734 kvm med utsikt över både Stureplan och vackra Humlegården. Planlösningen är varierad med möjlighet till egna kontorsrum såväl som öppet landskap. Här finns gott om konferensrum i olika storlekar varav det största har plats för tolv personer. Den stora gemensamma loungen med pentry har stora fönster från golv till tak som vetter in mot en trevlig innergård. En optimal samlingspunkt för informella möten och sociala sammankomster.

Missa inte chansen till detta inflyttningsklara kontor med flexibelt avtal. Välj om ni vill hyra med befintliga kvalitativa kontorsmöbler eller med egna möbler. Tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Området kring Stureplan myllrar av restauranger, affärer och kaféer. Det är en naturlig mötesplats med mycket bra kommunikationer med både tunnelbana och bussar. Flertalet garage finns i närområdet. Runt Stureplan finns flera gym och lunchpromenaden i Humlegården blir ett naturligt inslag i vardagen.

Här skapar ni en praktisk, smidig och trivsam arbetsvardag för alla era medarbetare.

Omgivning

Området kring Stureplan myllrar av restauranger, affärer, och caféer. Det är en naturlig mötesplats både vardag som helg.

Kommunikationer

Östermalmstorg tunnelbanestation ligger på bara några minuters avstånd. Ett flertal innerstadsbussar trafikerar området. Centralstationen ligger ca 15 min bort till fots.

Planlösning

Varierad och trevlig planlösning med möjlighet till egna kontorsrum samt öppet kontorslandskap. Konferensrum i olika storlekar, varav det största har plats för 12 personer.

Parkering

Flertalet garage ligger i närområdet.

Service

Här finns också mängder av olika restauranger, hotell, gym och all tänkbar shopping – närmast på Kungsgatan och i Sturegallerian.


Karta
Visa på kartan: