Lagerlokal, Strindbergsgatan 43, Östermalm/Nedre Gärdet, Stockholm

  • 100 m²

Central Verksamhetslokal med Tessinparken som närmsta granne!


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor / Logistiklokal
Total yta 100 m²
Adress Strindbergsgatan 43
Område Östermalm/Nedre Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41970794

Beskrivning

Unik möjlighet att hyra denna nyrenoverade och centrala verksamhetslokal samt ett läge med omedelbar närhet till det bästa Östermalm har att erbjuda i form av restauranger, service och kommunikationer invid de grönskande omgivningarna runt Tessinparken.

Lokalen finns placerad optimalt för det företaget som vill sitta centralt och samtidigt kunna nå de centrala delarna av Stockholm likväl som att kunna lättillgängligt att ta sig ut till E20/E4:an via Norra länken från Värtahamnen eller via Valhallavägen, Roslagstull och vidare. För den som vill åka kommunalt är kommunikationerna är de bästa tänkbara med både buss 1, 4, 54 och 72 samt tunnelbanestationerna Karlaplan och Stadion i direkt närhet till lokalen.

Området är mycket attraktivt med närhet till allt som Östermalm och Gärdet har att erbjuda med shopping, nöje och fritidsaktiviteter. Trevliga parker som Tessinparken och både Gärdesfältet samt Djurgården med skön natur för promenader i stillhet. I hela området finns ett fantastiskt utbud av allt man kan önska, så som caféer, restauranger och butiker.

Lokalen ligger i byggnadens källarplan och nås via nygjuten nedfart till garageport med gångdörr eller via nygjutna trappsteg.

Lokalen disponerar totalt ca 100 m², fördelat på ca 70 m² lager samt ca 30 m² kontor och är i genomgående väldigt gott skick eftersom man nyligen utfört en totalrenovering av samtliga utrymmen. I lagerdelen har man målat tak, väggar och golv, vilket ger ett fräscht intryck.

Kontorsdelen har en vägg ut mot lagerdelen med en dörr och två fönster för att skapa ljusinsläpp och omfattar en öppen yta lämpligt för ett par kontorsplatser.
Vidare, består kontorsdelen av genomgående parkettgolv, nyinstallerat pentry, ny belysning, nymålade väggar och tak.
Från kontorsdelen nås både en helkaklad WC samt ett helkaklat duschutrymme med en nyinstallerad duschkabin.

Tillträde kan ske omgående.


Karta