Butikslokal, Storgatan 36-40, City, Växjö

  • 35–55 m²

Unik möjlighet i Växjös citygalleria!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 35–55 m²
Adress Storgatan 36-40
Område City
Kommun Växjö kommun
Byggår 1982
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41972310
Bifogade filer

Beskrivning

Drömmer du om att driva eget café? Nu är chansen här! Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att starta ett café i den eftertraktade Tegnérgallerian. Det som gör detta extra spännande är att det för närvarande inte finns något café i denna del av stan, vilket gör det till en unik och mycket attraktiv möjlighet för den passionerade caféentreprenören! Även möjlighet att nyttja ytan som pop-up för den som vill testa sin affärsidé.

Fördelarna med denna yta är många. Tegnérgallerian är känt för sitt pulserande cityläge och drar dagligen till sig ett stort antal besökare. Det saknas ett café i området, vilket ger dig möjlighet att skapa ett unikt och efterlängtat cafékoncept som verkligen kommer att sticka ut och dra till sig kunder. Dessutom finns tusentals kontorsarbetare i fastigheterna i närheten som är möjliga att serva.

Ytan i Tegnérgallerian kommer att dra nytta av hög synlighet och locka en stadig ström av besökare. Dessutom rymmer gallerian redan flera starka och etablerade varumärken, vilket skapar en dynamisk affärsmiljö. Med närheten till ett stort antal arbetsplatser och etablerade varumärken i gallerian är denna unika möjlighet förknippad med en imponerande marknadspotential.

Platsen är lättillgänglig då det både finns ett parkeringshus i fastigheten, men även busshållplatser i direkt anslutning.

Ta det första steget mot att förverkliga din dröm om att driva ett café i Tegnérgallerian genom att kontakta oss för mer information.

Omgivning

Det blir inte mer centralt än detta. Fastigheten ligger i Växjös stadscentrum och har utöver den egna gallerian mängder av butiker, restauranger, caféer och kultur runt knuten. En kort promenad bort ligger vackra Linnéparken som är en del av Växjö stadspark, ett fem kilometer långt promenadstråk runt Växjösjön.

Kommunikationer

Järnvägsstationen och resecentrum ligger bara 600 meter från fastigheten. Stationen ingår i Kust till kust-banan som går mellan Kalmar och Göteborg, och genom Öresundstågstrafiken finns goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. Växjö Airport är bara 30 minuter bort. Eget parkeringshus finns i fastigheten.

Service

Gallerian som ligger i fastighetens bottenplan har utöver shoppingmöjligheter ett gym, apotek och ett systembolag. Eftersom fastigheten är så centralt placerad finns det mesta i närområdet – shopping, skolor, förskolor, caféer, restauranger, kommunikationer och mycket mer.

Övrigt

Butiksfastighet med Centrumgalleria i bottenvåning samt delvis källare, på våningsplanen ovanför finns kontor. En mindre del utgörs av bostadslägenheter med loftgång. Dessutom finns ett stort parkeringshus i flera plan.


Karta

Bilder på lokalen