Kontor, Stora Nygatan 11, Centrum, Göteborg

  • 310 m²
  • 51 667 - 90 417 kr/mån

Kontors- och butiksytor i vacker miljö


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 310 m²
Adress Stora Nygatan 11
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41967591
Områdeshyra 51 667 - 90 417 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Vid vallgraven, med härlig utsikt mot Trädgårdsföreningen, finns nu möjlighet att hyra kontor med tillhörande butiksyta. Byggnaden är känd under namnet "Smetanahuset" då den välkände tjeckiske tonsättaren Bedrich Smetana bodde i huset under 1850-talet. Fantastiskt läge i Göteborgs hjärta med absolut närhet till allt vad staden har att erbjuda. Trots att du befinner dig så centralt så gör den lummiga utsikten att arbetsmiljön är rofylld.

Kontorslokalen, om ca 130 kvm, är belägen en trappa upp och inrymmer 4 kontor / mötesrum samt kök. Lokalen har vackra detaljer bevarade såsom dubbla kakelugnar, öppen spis, vackra tak- och fotlister samt bågformade fönster.

Butiksdelen är belägen en halv trappa ned med vackra fönster och glasad dörr ut mot Stora Nygatan.
Lokalen, om ca 180 kvm, är karaktärsfull med putsade väggar och valv. Främre del mot gatan som lämpar sig väl för försäljningsyta. Längre in i lokalen finns fina personalytor och pentry.

Det finns även möjlighet att hyra ett extra förråd om ca 7 kvm.

Fastighetsägaren, Bror Johansson & Co, är en långsiktig hyresvärd. Bror Johansson och hans bröder började sin verksamhet på 1930-talet. Genom en nära dialog med hyresgästerna erbjudes en trivsam och trygg miljö i attraktiva områden. Bror Johansson & Co äger, utvecklar och förvaltar fastigheter i Lunden, Olskroken och City i Göteborg. Målet är att du som hyresgäst skall trivas långsiktigt med din bostad eller lokal.

Trygghet, HEJ, trivsel och tillsammans är fastighetsägarens ledord!


Karta
Visa på kartan: