Verkstad, Stenhuggaregatan 2, Holmsund

  • 10 - 3 249 m²
  • 15 rum
  • Omgående eller augusti.

Kontor och lokaler även för lättare industri i varierande storlekar. Även förrådsutrymmen. Vi har olika typer av lokaler på fastigheten. De äldsta byggnaderna är byggda för Sandvikssågen som en gång låg här. Fastigheten är sedan kompletterad för AMU-centers utbildningsverksamhet. De senast byggda husen är från 1994. Det är bra standard på byggnaderna. Fastigheten ligger 16 km bilväg räknat från umeå centrum. Det tar 20 minuter med bil....


Lokaltyp Verkstad
Total yta 10 - 3 249 m²
Adress Stenhuggaregatan 2
Byggår 1989
Tillgänglighet Lastbil, Långtradare
Våning 1 av 1
Antal rum 15
Tillträde Omgående eller augusti.
Objektsnummer 41798916

Beskrivning

Kontor och lokaler även för lättare industri i varierande storlekar. Även förrådsutrymmen. Vi har olika typer av lokaler på fastigheten. De äldsta byggnaderna är byggda för Sandvikssågen som en gång låg här. Fastigheten är sedan kompletterad för AMU-centers utbildningsverksamhet. De senast byggda husen är från 1994. Det är bra standard på byggnaderna.

Fastigheten ligger 16 km bilväg räknat från umeå centrum. Det tar 20 minuter med bil.

Omgivning

Lokalerna ligger i Sandviks industriområde i Holmsund. Fastigheten har nästan 200 meter strandtomt mot havet/Umeälven. Det är älvs/havsutsikt från flera av lokalerna och det finns fina möjligheter till lunchpromenader i området. Det finns gott om ytor för parkering mm. runt lokalen. För den båtintresserade finns möjlighet att nå lokalen via båt.

Kommunikationer

För att åka kommunalt är det bussar som gäller. Det går drygt 30 turer med buss vardagar mellan Umeå och Holmsund. Närmaste busshållplats ligger ca 500 meter från lokalen.
Det är 13 km till Umeå City Airport, flygplatsen. Det tar ca 15 minuter med bil.
Umeå hamn ligger endast 2-3 kilometer bort. Det är inga problem att ta sig med långtradare ända in på fastigheten.

Planlösning

Vi har olika typer av lokaler på fastigheten.

Kontorslokaler
Det finns en enhet om ca 400 kvadratmeter färdigt kontor med 12 kontorsrum, stort fikarum, konferensrum, skrivarrum, arkiv, vilrum, kapprum, toaletter, städförråd. Kan med bibehållen fortsatt god funktion delas i två enheter.

Förrådslokaler
Förrådslokaler i varierande strorlekar och skick. Ytor från ca 10 kvadrat och upp mot 400 kvadratmeter.

Storkök/restaurang
Ett komplett storkök med tillhörande restaurangdel finns för uthyrning.

Utbildningslokaler
Vi har lediga utbildningslokaler i klassrumsstorlekar. Kan var passande för lager eller postorderverksamhet. Total yta ca 500 kvadratmeter.

Verkstadslokaler/industri
Lokalerna kan användas för olika syften. Flera har tidigare fungerat som utbildningslokaler för Lernias svets- och fordonsutbildningar. Lokalerna är ganska stora men kan indelas i enheter från ca 70 kvadratmeter och upp mot 400 kvadratmeter.

Parkering

ja

Service

I Holmsund finns matvauaffär, restauranger, bank, hotell mm

Vägbeskrivning

Åk från Umeå mot Holmsund på södra sidan av älven (Obbolasidan) längs E12:an. Kör över Umeälven. På norra älvsstranden svänger du direkt till vänster in på Storgatan. Kör 400 meter och sväng vänster in på Stenhuggaregatan. De första fem byggnaderna mella

Skyltläge

Goda skyltningsmöjligheter finns.

Närliggande företag

Lernia Utbildning, Sjöbodarnas Rökeri, Hydraulkonsult AB, Umeå Kommun, Skorstensfolket, M-Schakt, Sandviks Plast, Löbe Granit AB, Bröderna Jonssons Åkeri m. fl.

Uppvärmning

Fjärrvärme, Centralvärme

Övrigt

Flexibla lokaler i ett trivsamt område under förändring och utveckling. Närhet till flygplats och hamn.Bilder på lokalen